Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

PROIECTELocuinţa unifamilială "Sabina"

Bursa Construcţiilor 2 / 2011

Locuinţa unifamilială prezentată are regimul de înălţime parter plus un etaj mansardat şi este construită într-o localitate rurală, fiind racordată doar la reţeaua electrică.

PROIECTELocuinţa unifamilială pe spaţiu limitat

Bursa Construcţiilor 2 / 2011

Locuinţa a fost proiectată pentru ca, încadrându-se într-un spaţiu limitat - circa 12 m deschidere la stradă - să ofere maximum de confort unei familii compuse din 5-8 persoane (sau 3-6 persoane plus 1-2 persoane pentru serviciu).

Materiale

PIAŢAIndustria materialelor de construcţii: Posibilă creştere în a doua parte a anului

Bursa Construcţiilor 2 / 2011

Scăderea din 2009 pe piaţa materialelor de construcţii a continuat şi în 2010, mai ales la produsele pentru sectorul rezidenţial, situaţie reflectată şi de numărul redus de locuinţe finalizate. "Pe de altă parte, trimestrul IV al anului trecut a fost o surpriză prin numărul mare de locuinţe predate, tot aşa cum a fost şi creşterea din luna decembrie în sectorul construcţiilor", ne-a declarat domnul Claudiu Georgescu, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Materiale de Construcţii din România (APMCR).

Finanţare

FINANŢAREVânt la pupa fondurilor nerambursabile

Bursa Construcţiilor 2 / 2011

Roxana MIRCEA, managing partner "Rosi Euro Invest"

Primul trimestru al lui 2011 a adus cu sine modificarea unei scheme de ajutor de stat, precum şi deschiderea sesiunilor de depunere pe foarte multe linii de finanţare - fonduri europene.

Investiţii

INVESTIŢII PRIMĂRIICluj Napoca: Peste 380 milioane lei pentru dezvoltarea oraşului

Bursa Construcţiilor 2 / 2011

Bugetul de dezvoltare al Primăriei Cluj-Napoca pe anul 2011 este de 381,63 milioane lei, acesta reprezentând 39% din bugetul general (care este în sumă de 970,6 milioane lei) şi s-a dublat faţă de bugetul de dezvoltare realizat anul trecut, când era în sumă de 160,46 milioane lei (procentul alocat fiind însă, în principiu acelaşi, de aproximativ 35%).

Consilier

Legea

Companii

COMPANIIBaumix: Implicare mai activă în anvelopări

Bursa Construcţiilor 2 / 2011

Pentru 2011 managerii companiei Baumix au în plan menţinerea pe profit şi creşterea cifrei de afaceri a companiei până la nivelul de 36 milioane lei, după ce în 2010 a fost realizat un profit net de 329.000 lei şi o cifră de afaceri de circa 30,2 milioane lei.

Internaţional

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor