Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

BATIMAT 2009Factor de unificare a inovaţiilor

Bursa Construcţiilor 7 / 2009 /

Aşa cum anunţau mulţi profesionişti din sectorul construcţiilor, decizia de a participa la BATIMAT a fost luată, în acest an, mult mai târziu decât de obicei. Acest lucru a fost confirmat la începutul verii: între 15 iunie şi 31 iulie, aproape 150 de întreprinderi noi au decis să participe la salon.

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Legea

Vânzare-cumpărare locuinţeAspecte de verificat în contractele de vânzare-cumpărare ce au ca obiect locuinţe

Bursa Construcţiilor 7 / 2009 /

La achiziţia unei locuinţe trebuie avute în vedere o serie de aspecte, care, corect reflectate în contractul de vânzare-cumpărare, vor înlătura riscul apariţiei unor dispute viitoare între cumpărători şi vânzători. Deoarece unele dintre aceste aspecte implică o atentă analiză juridică, este recomandabil ca viitorul cumpărător să fie asistat de avocat.

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor