Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

PROIECTECasă de vacanţă în zona montană

Bursa Construcţiilor 4 / 2011

Proiectul propune o locuinţă de vacanţă în zona montană cu dimensiuni medii, care rezolvă cerinţele unor oameni iubitori ai muntelui ce dispun de resursele corespunzătoare edificării acesteia.

Amenajări

Materiale

Finanţare

Investiţii

Investitii de apa si apa uzataIaşi: Licitaţiile pentru lucrări sunt în curs

Bursa Construcţiilor 4 / 2011

Proiectul "Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Iaşi" implementat de "Apavital" S.A. presupune costuri de 590,49 milioane lei. Din această sumă, valoarea fondurilor acordate prin Programul Operaţional Sectorial Mediu se ridică la 432,32 milioane lei. Acest proiect beneficiază de finanţare de la bugetul de stat în valoare de 66,12 milioane lei. Beneficiarul, "Apavital", va contribui la proiect cu suma de 81,87 milioane lei.

Investitii de apa si apa uzataBrăila: Procedurile pentru cinci licitaţii vor fi demarate în septembrie

Bursa Construcţiilor 4 / 2011

Compania de Utilităţi Publice Dunărea Brăila a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) la data de 10 mai 2011, licitaţiile pentru reabilitarea şi extinderea staţiilor de epurare din Făurei şi Însurăţei, judeţul Brăila. Valoarea totală a contractelor se ridică la aproape 29 milioane lei, potrivit domnului ing. Mihail Chiriţă, director general al Companiei de Utilităţi Publice Brăila.

Proiecte cu finantare europeanaGorj: Licitaţie pentru execuţia lucrărilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

Bursa Construcţiilor 4 / 2011

Consiliul Judeţean Gorj derulează prin Programul Operaţional Regional, proiectul vizând reabilitarea, modernizarea şi echiparea ambu­latorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. La mijlocul lunii mai era în curs etapa realizării procedurilor de achiziţie publică pentru servicii de audit şi servicii de promovare proiect. Urma ca în luna mai să fie lansate procedurile pentru achiziţia publică de execuţie lucrări şi furnizare dotări, cu o valoare estimată la 14,63 milioane de lei, fără TVA. De asemenea, urma să înceapă şi achiziţia publică pentru servicii dirigenţie de şantier. Valoare estimată a acestora era de aproximativ 140.000 lei, fără TVA.

Proiecte cu finanţare europeanăBraşov: Contract de 17,7 milioane lei pentru execuţie pasaj rutier

Bursa Construcţiilor 4 / 2011

Primăria Municipiului Braşov implementează prin Programul Operaţional Regional (POR) proiectul "Pasaj rutier calea ferată - Strada Independenţei", inclus în lista prioritară a Planului Integrat de Dezvoltare pentru Polul de Creştere Braşov. Licitaţia pentru execuţie urma să aibă loc în data de 20 mai 2011. Valoare contractului a fost estimată la 17,68 milioane lei, fără TVA, potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov.

Proiecte cu finanţare europeanăNeamţ: Lucrări de modernizare a DJ208G

Bursa Construcţiilor 4 / 2011

Consiliul Judeţean Neamţ va lansa licitaţia pentru execuţia lucrărilor aferente proiectului de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean DJ 208G Km30+238-57+251 Hanu Ancuţei-Girov, finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR). Licitaţia va avea loc în data de 15 iunie 2011, a precizat domnul Vasile Pruteanu, preşedintele CJ Neamţ.

Consilier

Legea

EurocoduriLista de Eurocoduri actualizată la data de 1 mai 2011

Bursa Construcţiilor 4 / 2011

Eurocodurile sunt standarde europene care au ca obiectiv să contribuie la stabilirea şi buna funcţionare a pieţei interne europene pentru produsele de construcţii şi serviciile de inginerie prin eliminarea disparităţilor care îngreunează libera circulaţie a acestor produse şi servicii la nivelul Comunităţii. În plus, ele trebuie să conducă la o uniformizare a nivelului de siguranţă în construcţii în Uniunea Europeană, potrivit Comisiei Europene.

Companii

Internaţional

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor