Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

PIAŢA IMOBILIARĂVilă de vânzare în Breaza

F.A. Piaţa Imobiliară /

Vilă de vânzare în Breaza

Vila oferită spre vânzare este situată în Breaza, zona Pronescu, are şase camere, dispuse pe subsol+ parter + etaj + mansardă. Suprafaţa construită este de 330 metri pătraţi iar cea utilă de 300 mp.

Terenul aferent este de 796 mp.

Imobilul a fost construit în 2008 şi cuprinde la subsol, sub garaj, o pivniţă de 24 mp, la parter: cameră de zi, un dormitor, o baie, bucătăria şi sufrageria, o cămară; la etaj: un dormitor matrimonial, o cameră de zi, două dormitoare, două balcoane, baie; mansarda adăposteşte o garsonieră cu dormitor, baie şi dressing.

Vila dispune de centrală termică proprie şi se vinde mobilată/utilată. Utilităţi: apă, canalizare, gaze, curent electric, telefon, CaTV.

La preţul de vânzare se acceptă şi schimb plus diferenţă cu imobil în nordul municipiului Bucureşti sau în Ilfov. Preţul este de 299.000 euro, circa 997 euro/mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional