Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Materiale

Sisteme de invelitori

Bursa Construcţiilor 2 / 2009 /

Societatea "Arcon" Sfântu Gheorghe produce toată gama de membrane bituminoase necesare pentru hidroizolarea acoperişurilor tip terasă de orice fel, de la cele cu suport ferm, din beton, până la cele cu suport elastic din tablă cutată, precizează Sorin Cristea, director de vânzări.

SISTEME DE ÎNVELITORI"Plannja" va avea şi profile industriale

Bursa Construcţiilor 2 / 2009 /

La "Plannja" activitatea de marketing este în plină desfăşurare, iar investiţiile planificate pentru liniile de producţie vor fi implementate fără reduceri, lucru ce "ne va permite să ne situăm la nivelul pieţei", declară Nicola Bocaciu, directorul general.

Preţuri

Finanţare

FONDURI EUROPENEProiecte de un miliard de euro depuse pe POS Transport

Bursa Construcţiilor 2 / 2009 /

Proiectele depuse, până la finele lunii martie, pe Programul Operaţional Sectorial (POS) Transport, sunt în număr de 19. Potrivit datelor furnizate de Minis-terul Transporturilor, pe Axa Prioritară 1, au fost înregistrate patru proiecte, din care unul a fost respins, iar pe Axa Prioritară 2 - nouă proiecte, din care unul a fost respins şi redepus. Pe Axa Prioritară 3 a fost depus, în perioada menţionată, un singur proiect, iar pe Axa Prioritară 4 - cinci proiecte.

Investiţii

Proiecte din fonduri structurale de peste 109 milioane de lei

Bursa Construcţiilor 2 / 2009 /

Primăria oraşului Otopeni are prevăzut, pentru acest an, un buget total de investiţii de aproximativ 53,5 milioane de lei. Din acesta peste 20,9 milioane reprezintă bani de la bugetul local, circa 6,8 milioane provin din fondul de rulment, iar 25,8 milioane sunt credite, ne-a spus Vlad Constantin, director executiv în cadrul primăriei din localitate.

Consilier

Legea

Companii

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor