Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

SISTEME DE ÎNVELITORI"Plannja" va avea şi profile industriale

F.A. Materiale /

La "Plannja" activitatea de marketing este în plină desfăşurare, iar investiţiile planificate pentru liniile de producţie vor fi implementate fără reduceri, lucru ce "ne va permite să ne situăm la nivelul pieţei", declară Nicola Bocaciu, directorul general. Din anul acesta, societatea va lărgi gama de produse comercializate pe piaţa româ-nească, trecând şi la prezentarea profilelor industriale: "Avem unele produse cu care suntem singuri pe piaţă, cum ar fi ţiglele metalice autoportante, care se montează direct pe căpriori sau de asemenea profile pentru acoperişuri mari de hale, care măresc distanţa dintre ferme până la 9-12 m fără pane intermediare sau acoperişul Energi Roof, care reduce cheltuielile la montare şi apoi cheltuielile energetice", relatează domnul Bocaciu, completând că preţurile de catalog încep de la circa 6,50 euro/mp.

"Plannja" a distribuit anul trecut ţigle metalice şi sisteme de preluare a apelor pluviale în valoare de aproximativ 4 milioane de euro, cu 30% mai mult faţă de anul precedent, la mijlocul anului 2008 realizându-se şi preluarea distribuitorului de către Plannja Suedia, ne-a precizat Nicola Bocaciu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional