Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Ştirile Zilei

Locuinţe

Bistriţa - Sute de locuinţe sociale, precum şi locuinţe prin ANL

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

La Primăria Municipiul Bis-triţa sunt depuse nu mai puţin de 2.200 de cereri pentru obţinerea unei locuinţe prin ANL La acestea se adaugă alte 300 de cereri pentru locuinţe sociale, precizează Mihai Ruşti, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Galaţi - Cererea pentru locuinţe ANL depăşeşte de aproape cinci ori oferta

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

Ponderea cererilor de locuinţe în Galaţi a crescut odată cu restituirea caselor naţionalizate în baza Legii nr.10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945-22 decembrie 1989, eforturile Municipalităţii fiind concentrate acum spre găsirea de noi perimetre de construcţie în Galaţi, ne-a declarat doamna Nicoleta Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Galaţi.

Oradea - Construirea de locuinţe este limitată de lipsa fondurilor

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

Deficitul de locuinţe în Municipiul Oradea este mare, având în vedere că numai în acest an au fost depuse 280 de cereri din partea familiilor ale căror locuinţe au fost restituite foştilor proprietari, la care se adaugă 700 de cereri pentru locuinţe ANL, 245 pentru locuinţe din fondul de stat şi 89 pentru locuinţe sociale, precizează doamna Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de Presă al Primăriei Municipiului Oradea.

Ploieşti - 650 de locuinţe în derulare prin programe naţionale şi parteneriat public-privat

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

În Municipiul Ploieşti sunt înregistrate 1.461 de solicitări privind repartizarea locuinţelor destinate închirierii pentru tineri cu vârsta de până la 35 de ani în baza Legii nr. 152/1998, privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, cu modificările şi completările ulterioare, solicitări nesoluţionate până în prezent din cauza deficitului de locuinţe.

Suceava - Peste 1.000 de cereri pentru 80 de locuinţe ANL finalizate anul acesta

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

"Avem foarte multe cereri pentru ANL, peste 1.000. În medie vin cam 10 dosare pe zi. Dintre acestea, mai sunt totuşi persoane care nu corespund criteriilor, de exemplu au depăşit vârsta de 35 de ani prevăzută pentru intrarea în program. De asemenea, avem şi în jur de 200 de cereri pentru locuinţe sociale", ne-a declarat doamna Lorena Mureşan, şef Serviciu Evidenţă şi Administrare Imobile de Locuit, în cadrul Primăriei Municipiului Suceava.

Tulcea - Un bloc ANL este aproape finalizat

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

Primăria Tulcea are multe solicitări pentru locuinţe: "Sunt în jur de 1.800 de cereri pentru locuinţe sociale. Dar, nu avem cum să le onorăm deoarece nu avem de unde, nu dispunem de fonduri în acest scop", subliniază domnul Marius Naum, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Tulcea.

Vaslui - Urmează să demareze lucrările la 150 de apartamente ANL

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

Deficitul de locuinţe în Municipiul Vaslui este în jur de 800 de unităţi locative, dacă se însumează cele 450 de cereri înregistrate pentru ANL, cu cele 346 de cereri pentru locuinţe sociale, precizează doamna Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Vaslui.

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Casa model Amfora

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

Casa model "Amfora" este o locuinta unifamiliala, cu regimul de inapltime parter+mansarda.

Casa model "Trend"

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

Casa "trend" este o locuinta unifamiliala, cu regimul de inaltime parter+mansarda, proiectata inscrisa unui unghi cu laturile de 10.50 m x 13.00 m si este alcatuita din demisol, parter, mansarda.

O casa moderna

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

Proiectul de fata propune o locuinta de aproximativ 640 mp construiti, desfasurati pe patru nivele, subsol, parter, etaj, mansarda.

Amenajări

Materiale

Finanţare

Investiţii

Consilier

Case din panouri prefabricate cu osatură de lemn

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

Sistemul prin care pot fi realizate case eficiente din punct de vedere economic este cel al panourilor prefabricate din osatură din lemn, consideră Ernõ I. Sándor, director comercial al "Tig- Rad System"din Gheorgheni, judeţul Harghita.

Pereţii portanţi din dulapi de lemn

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

În sistemul oferit de "Mold-silva" Suceava, pereţii portanţi sunt realizaţi din dulapi 45 mm x135 mm sau 45 mm x 150 mm, iar cei de compartimentare din elemente 45 mm x 90 mm sau 45 mm x100 mm.

Structură portantă din lemn standard

Bursa Construcţiilor 8 / 2009 /

Sistemul portant oferit de "Amahouse" Arad este constituit din pereţii exteriori, tavanele şi panourile de şarpantă cu structura de tip sandwich şi pereţii interiori de două tipuri, pereţi portanţi şi pereţi de compartimentare (neportanţi).

Legea

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor