Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Pitesti - Cererea de locuinţe nu poate fi satisfăcută

F.A. Locuinţe /

La nivelul Municipiului Piteşti există un număr mare de cereri sociale raportat la posibilităţile primăriei. Astfel, în cursul anului 2009 au fost înregistrate 122 de cereri pe acest segment. În acelaşi interval au fost depuse alte 40 de cereri pentru locuinţe ANL din partea tinerilor cu vârsta până în 35 de ani, ne-au precizat reprezentanţii Primăriei Municipiului Piteşti.

Singurul obiectiv de investiţii de locuinţe în curs de derulare se referă la extinderea, consolidarea şi modernizare tronsonului C al blocului de locuinţe sociale G1, situat în cartierul Războieni. Conform Autorizaţiei de construire emisă de primăria Municipiului Piteşti, valoarea lucrărilor este de 11,96 milioane lei.

Municipalitatea deţine în administrare 384 de unităţi locative, din care 346 în blocuri şi 38 în imobile naţionalizate, potrivit reprezentanţilor Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, aflat în subordinea Consiliului Local al Municipiului Piteşti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional