Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Akcent City: Locuinţe de la 79.000 de euro cu facilităţi premium în Bucureştii Noi

Locuinţe /

Akcent City: Locuinţe de la 79.000 de euro cu facilităţi premium în Bucureştii Noi

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Proiectul imobiliar Akcent City atrage atenţia prin locaţia sa strategică, facilităţile premium şi compartimentarea inteligentă a locuinţelor, stabilindu-se ca un punct de referinţă pentru zona Bucureştii Noi din Capitală.

    Akcent City îşi face remarcabilă prezenţa prin amplasamentul său la doar câţiva paşi de metroul Jiului. "Suntem foarte aproape de metrou, la doar 100-140 de metri distanţă, ceea ce reprezintă un avantaj major pentru cei care depind de transportul în comun", a subliniat Laurenţiu Munteanu, coordonator vânzări Akcent City.

    În plus, locatarii vor avea acces facil la alte mijloace de transport, cum ar fi tramvaie şi troleibuze, dar şi la multiple centre comerciale şi facilităţi urbane.

    Akcent City oferă o gamă variată de locuinţe, de la garsoniere compacte până la apartamente spaţioase cu patru camere, toate echipate cu finisaje premium. "Avem o ofertă compusă din garsoniere până la apartamente de patru camere, toate cu finisaje de înaltă calitate, la preţuri mai mult decât competitive. Preţurile pornesc de la 79.000 de euro plus TVA pentru garsoniere şi ajung până la 278.000 de euro pentru un apartament de patru camere," a explicat Laurenţiu Munteanu. Se pare că apartamentele cele mai spaţioase au fost şi cele mai dorite, multe dintre ele fiind deja vândute.

    Cu o valoare totală de 80 de milioane de euro, Akcent City promite să ridice standardele de locuire în zona de nord a Bucureştiului. "Această investiţie se reflectă mai ales în finisajele de calitate şi compartimentarea apartamentelor," a precizat reprezentantul. Un alt detaliu important este tehnologia smart integrată în locuinţe. "La apartamentele de 2, 3 şi 4 camere avem pregătire pentru controlul prin smartphone, iar toate locuinţele sunt dotate cu aparate de aer condiţionat şi încălzire în pardoseală".

    Locuinţele din Akcent City vin cu o serie de facilităţi care le fac deosebit de atractive pentru potenţialii cumpărători. "Am inclus şi soluţii moderne, cum ar fi bucătării închise cu pereţi de sticlă către living şi suprafeţe bine compartimentate, pentru a optimiza spaţiul", a mai menţionat acesta. Totodată, complexul va dispune de spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi acces rapid la parcuri şi centre comerciale, ceea ce face ca viaţa în Accent City să fie confortabilă şi bine conectată la restul oraşului.

    Locuinţele din Akcent City vor fi predate la sfârşitul anului viitor, iar procesul de achiziţie este simplificat. "Predarea întregului ansamblu, cu cele 723 de apartamente distribuite în 5 blocuri, va avea loc la finalul anului viitor. La semnarea promisiunii de vânzare, se percepe un avans de 15% din valoarea apartamentului, plus 50% din valoarea locului de parcare, iar restul sumei se achită la semnarea contractului de vânzare", a explicat reprezentantul.

    În ceea ce priveşte rentabilitatea, Akcent City pare să fie o inves­tiţie sigură. "Estimăm că investiţia va fi recuperată în aproximativ doi ani şi jumătate. Pe termen mediu, ne aşteptăm ca preţurile în acest ansamblu să crească cu 40% în următorii 5-6 ani. În plus, chiriile pentru aceste locuinţe vor varia între 450 de euro pentru garsoniere şi 2000 de euro pentru apartamentele de patru camere", a detaliat Laurenţiu Munteanu.

    Piaţa imobiliară se află într-o continuă schimbare, iar cerinţele clienţilor au evoluat. "Clienţii devin din ce în ce mai pretenţioşi, ceea ce este un lucru pozitiv pentru că pune presiune pe dezvoltatori să ofere produse de calitate superioară. Aproape toţi clienţii noştri întreabă de finisaje, compartimentări şi dotări smart", a remarcat reprezentantul proiectului. Deşi acest lucru contribuie la creşterea preţurilor, tendinţele europene impun o ridicare a standardelor de construcţie şi eficienţă.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional