Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

PROIECTECasa cu parter şi etaj

Bursa Construcţiilor 7 / 2011

Locuinţa unifamilială prezentată are regimul de înălţime parter plus etaj şi pod şi este construită într-un oraş la malul mării, având acces la toate utilităţile (apa-canal, gaze, electricitate).

Preţuri

Finanţare

Investiţii

PROIECTE DE INVESTIŢIIContractele pentru reabilitarea arterei Nicolina Sud - Iaşi vor fi atribuite în această toamnă

Bursa Construcţiilor 7 / 2011

Lucrările la artera principală de Sud a municipiului Iaşi ar putea începe în termen de trei luni. Spre fineContractele pentru reabilitarea arterei Nicolina Sud - Iaşi vor fi atribuite în această toamnăle lunii septembrie, toate cele trei contracte de achiziţie scoase la licitaţie (dirigenţie de şantier - 30 august, managerul de proiect - 20 septembrie şi antreprenorul - 22 septembrie) erau în faza de evaluare.

Perspective

Consilier

Forajele pentru apă: De la 15 la 150 de euro per metru liniar

Bursa Construcţiilor 7 / 2011

Dacă nu aveţi casa racordată la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi trebuie să vă asiguraţi apa dintr-o fântână sau un puţ, atunci aveţi nevoie să angajaţi o firmă care să facă un foraj pentru apă.

Legea

Internaţional

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor