Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DRUMURI JUDEŢENEHunedoara: Lucrări până în 2014

F.A. Investiţii /

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pe un număr de şase tronsoane de drum judeţean se află în executare lucrări de reabilitare şi modernizare care vor fi finalizate în anul 2012.

    Alte trei vor fi finalizate în anul 2013, iar pe două tronsoane lucrările vor fi finalizate în 2014.

    De asemenea, pentru trei tronsoane de drum procedurile de atribuire prin licitaţie publică erau în desfăşurare la jumătatea lunii septembrie. Cu toate că două dintre aceste licitaţii au fost organizate la finele lunii iulie contestaţiile au întârziat desemnarea câştigătorului.

    Cele trei tronsoane de drum aflate în procedură de licitare sunt:

    - Modernizare DJ 705L: DJ 705- Mada, km 0+000-6+500 , cu o valoare estimată a contractului de 4,068 milioane lei

    - Modernizare DJ 763B: DN 76 (Velisoara)- DC 165 (Dealu Mare)- DN 76 (Podele), km 0+000-9+700, valoarea estimată a contractului este de 14,068 milioane lei

    - Reabilitare DJ 742A: Buces-Dupa Piatra- Tarnita - limita jud Alba, km 0+000-4+000 şi consolidare pod la km 3+780, valoarea estimată fiind de 1,28 milioane lei.

    Consiliul Judeţean Hunedoara a depus în cadrul Programului Naţional pentru Dezvoltarea Infrastructurii un număr de şapte proiecte pentru modernizare a 47 km de drumuri judeţene şi 20 de proiecte pentru modernizarea a circa 158 km drumuri de interes local.

    La 4 august a fost data limită pentru depunerea ofertelor în cadrul licitaţiei organizate de Ministerul Dezvoltării pentru un pachet de lucrări de infrastructură rutieră pentru judeţele Hunedoara şi Timiş, cu o valoare estimată a contractelor de 536,61 milioane lei (265,62 milioane lei pentru Hunedoara si 270, 99 milioane lei pentru Timiş). Până la închiderea ediţiei MDRT nu a anunţat rezultatul licitaţiei.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional