Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

AXXIS Nova Resort and SPA: Un nou standard pentru unităţile de lux în Mamaia Nord

Locuinţe /

AXXIS Nova Resort and SPA: Un nou standard pentru unităţile de lux în Mamaia Nord

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    AXXIS Nova Resort and SPA, situat în Mamaia Nord, propune un ansamblu rezidenţial ce combină confortul unei locuinţe de vacanţă cu facilităţile unui resort de lux. Alexandru Bocunescu, directorul executiv de vânzări, ne-a precizat: "Este un proiect unic în zona de litoral, compus din şase blocuri rezidenţiale şi un hotel de 5 stele. Avem toate facilităţile necesare pentru a oferi rezidenţilor o experienţă premium: piscină încălzită, locuri de joacă, plajă privată, par­cări subterane, hotel pentru animale de companie şi chiar grădini suspendate".

    Proiectul imobiliar oferă o gamă variată de locuinţe, de la garsoniere spaţioase până la penthouse-uri de lux, cu suprafeţe ce pot fi ajustate în funcţie de nevoile cumpărătorilor. "În stadiul de construcţie, putem crea apartamente cu oricâte camere, în funcţie de cerinţele clienţilor", a explicat reprezentantul companiei.

    Investiţia totală în acest proiect a depăşit deja 300 de milioane de euro, o sumă justificată prin standardele ridicate de calitate ale materialelor folosite şi ale facilităţilor integrate. "Ne dorim să creăm un ansamblu de cinci stele care să îndeplinească cele mai înalte standarde de confort şi calitate. Fiecare aspect al proiectului reflectă dorinţa noastră de a oferi viitorilor rezidenţi o calitate a vieţii de excepţie", a adăugat acesta.

    Primele 252 de apartamente din AXXIS Nova Resort and SPA vor fi disponibile începând cu luna octombrie 2024, iar în toamnă va începe şi construcţia unui nou bloc de apartamente. "Deja semnăm antecontracte, dar din septembrie putem încheia contracte de vânzare-cumpărare", a precizat reprezentantul proiectului.

    Preţurile locuinţelor pornesc de la 90.000 de euro pentru o garsonieră de 53,5 mp, iar pentru pent­house-uri de peste 220 mp preţurile ajung la 550.000 de euro.

    Aceste preţuri sunt susţinute nu doar de locaţia de excepţie a proiectului, dar şi de facilităţile pe care le oferă.

    Cât despre rentabilitatea investiţiei, dezvoltatorii au mizat pe un scenariu conservator, calculând un randament de 7%, bazat pe datele oficiale privind sezonul turistic de vară. "Ne-am bazat pe informaţiile de la Institutul Naţional de Statistică, care estimează un sezon turistic de doar 60 de zile. Totuşi, noi ştim că în Mamaia lucrurile stau diferit, cu vârfuri de sezon în fiecare weekend", a explicat Alexandru Bocunescu. Rentabilitatea poate atinge chiar 12% dacă proiectul devine funcţional pe tot parcursul anului, aşa cum este planificat.

    În ceea ce priveşte tendinţele actuale din piaţa imobiliară, dezvoltatorii observă o creştere a interesului pentru apartamentele situate în zone premium. "Clienţii noştri sunt tot mai bine informaţi şi fac cercetări ample înainte de a cumpăra. Îi interesează calitatea materialelor, poziţia şi facilităţile oferite de proiect", a adăugat acesta.

    AXXIS Nova Resort and SPA nu resimte provocările pieţei imobiliare într-un mod semnificativ, deoarece se adresează unei nişe de clienţi premium, care ştiu exact ce îşi doresc. "Noi nu ne confruntăm cu problemele pieţei imobiliare din alte sectoare, deoarece ne adresăm unor clienţi bine informaţi şi pregătiţi să investească în apartamente de calitate superioară", a afirmat reprezentantul AXXIS.

    Privind spre viitor, dezvoltatorii sunt încrezători că preţurile locuinţelor de pe litoral vor continua să crească. "Zona litorală este limitată în ceea ce priveşte extinderea. În alte oraşe, se mai pot construi ansambluri noi, dar litoralul este finit. Cererea va creşte, iar oferta se va reduce, ceea ce va duce automat la o creştere a preţurilor, mai ales pentru apartamentele noi", a concluzionat directorul executiv.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional