Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Constanţa: Cumpărătorii s-au orientat spre programul "Prima Casă"

Bursa Construcţiilor 5 / 2010 /

Tranzacţiile imobiliare din Constanţa sunt destul de puţine, dar în privinţa locuinţelor s-a resimţit influenţa programului "Prima Casă". "Sunt mulţi proprietari care vând, însă, deşi piaţa este mult mai accesibilă, puţini cumpără. Singura cerere este pentru locuinţe prin programul Prima Casă.

Proiecte

Locuinţă pentru 4-6 persoane

Bursa Construcţiilor 5 / 2010 /

Locuinţa prezentată este destinată unei familii de liber profesionişti (avocat, medic, consultant financiar, etc.) alcătuită din 4-6 persoane, fiind dotată la parter cu un birou la care accesul se realizează chiar de la intrarea principală, iar la demisol cu un dormitor cu baie proprie pentru personal de serviciu.

Locuinţă unifamilială pe parter, tip Uno 2

Bursa Construcţiilor 5 / 2010 /

Casa UNO 2 este o locuinţă unifamilială pe parter, proiectată înscrisă unui dreptunghi cu laturile: 16,50 m X 8,65 m, şi este alcătuită din parter cu funcţiunile: hol acces, hol, living, dinning, bucătărie, debara, grup sanitar, baie, trei dormitoare.

Amenajări

Materiale

Finanţare

ADR Nord Est: Contracte în derulare

Bursa Construcţiilor 5 / 2010 /

Modernizarea ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal de Urgenţă din Municipiul Moineşti

Contractul pentru o finanţare nerambursabilă de 3,7 milioane lei a fost semnat în 6 iulie 2009, lucrările fiind prevăzute să fie încheiate într-un an de la semnarea constractului. La jumătatea lunii iunie, lucrările erau realizate în proporţie de 90%.

ADR Sud: Depunerea proiectelor a fost suspendată

Bursa Construcţiilor 5 / 2010 /

Pentru proiecte de îmbunătăţire a infrastructurii sociale, ADR Sud Muntenia are alocate pe Domeniul major de intervenţie 3.1 - 24,21 milioane de euro, pe DMI 3.2 - 13,88 milioane de euro, pe DMI 3.3 - 13,88 milioane de euro, pe DMI 3.4 - 34,46 milioane de euro.

ADR Sud Vest

Bursa Construcţiilor 5 / 2010 /

La nivelul regiunii Sud Vest Oltenia, pe Axa prioritară 3 "Îmbunătăţirea infrastructurii sociale", alocarea financiară este de 23,83 milioane euro pentru domeniul major de interventie 3.1 - Reabilitarea / modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.

Investiţii

Sectorul 4 Bucureşti: Investiţiile au de suferit din lipsă de terenuri şi fonduri

Bursa Construcţiilor 5 / 2010 /

Volumul investiţiilor Primăriei Sectorului 4 este, în acest an, în jur de 60-70 milioane de lei, reprezentând 50-60% din bugetul de investiţii de anul trecut, care a fost de peste 100 milioane de lei. Aceasta în contextul în care încasările Primăriei au depăşit cu puţin 400 milioane de lei, ne-a declarat domnul Adrian Cormoş, director inves­tiţii în cadrul Primăriei Sectorului 4.

Consiliul Judeţean Tulcea: Proiecte majore de reabilitare a drumurilor judeţene

Bursa Construcţiilor 5 / 2010 /

În judeţul Tulcea se află în implementare proiecte majore de reabilitare drumuri pe secţiunile ce fac accesul în zonele turistice şi nu numai. Tot în scop turistic în judeţ se desfăşoară lucrări de reabilitare clădiri istorice, se construieşte un port turistic şi este amenajată o plajă.

Primăria municipiului Craiova: 3,5 milioane lei nerambursabili pentru panouri solare

Bursa Construcţiilor 5 / 2010 /

Mai multe şcoli şi grădiniţe din Municipiul Craiova vor beneficia de sisteme de încălzire pe bază de resurse regenerabile. De asemenea, la complexul de locuinţe pentru tineri Romanescu- Potelu se are în vedere o soluţie mixtă de încălzire a apei, precizează domnul Marinică Dincă, viceprimar al Primărei Municipiului Craiova.

Consilier

Legea

Companii

Internaţional

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor