Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

"Spectrum Residence" - apartamente de lux la mare

F.A. Piaţa Imobiliară /

"Spectrum Residence" - apartamente de lux la mare

Ansamblul Spectrum este un proiect rezidenţial unic privind locaţia şi nivelul de lux propus, dedicat celor ce îşi doresc un apartament de lux pe malul Mării Negre, la Constanţa.

"Spectrum Residences" este un ansamblu de cinci blocuri cu regimul de înălţime două subsoluri + parter + 12 etaje, situat chiar la limita dintre Constanţa şi Mamaia, la 30 metri de mare.

Locaţia oferă toate condiţiile pentru o relaxare de cinci stele, având vedere spre mare.

Oferta este dedicată persoanelor cu posibilităţi financiare însemnate, care îşi permit un apartament de vacanţă şi care doresc servicii premium.

"Spectrum Residences" oferă apartamente cu două camere cu suprafeţe cuprinse între 90 mp şi 128 mp, apartamente cu trei camere între 146 mp şi 226 mp, apartamente cu cinci camere (duplex) cu suprafeţe de 339 mp.

Fiecare dormitor matrimonial are baie şi dressing propriu iar livingurile apartamentelor au terase generoase către mare cu deschideri osciloglisante largi. Ansamblul beneficiază de apartamente cu terase ale căror suprafeţe variază de la 9 mp până la 134 mp.

Cu totul inovativ, au fost proiectate central pe două niveluri, spaţiile comunitare cu acces dinspre exterior şi din interiorul clădirilor. Ele oferă spălătorie, spaţii multifuncţionale (club, sala evenimente), săli fitness, piscină de 120 mp, jacuzzi, masaj, bar. Accesul la aceste spaţii este controlat şi monitorizat 24 ore din 24 ore.

În plus, oferta prezintă 202 locuri în parcarea subterană amplasată pe două nivele (locuri simple sau duble în sistem park-lift) şi 14 locuri de parcare supraterană pentru vizitatori. Preţul unui loc de parcare simplă este de 9.000 euro + tva iar cea în sistem park-lift este de 6.800 euro + tva.

"Spectrum Residences" include în ofertă contorizare electronică individuală a utilităţilor, securizare şi monitorizare permanentă, sistem centralizat de climatizare şi ventilare, centrală termică cu gaz amplasată la nivelul spaţiului comun.

Finisajele sunt de lux -gresie, faianţă Spania şi Italia, parchet triplustratificat Germania şi Italia, tâmplărie aluminiu Germania.

"Spectrum Residences" a fost finalizat în mai 2009. Apartamentele sunt vândute în proporţie de 50%, preţurile fiind de 1.200 - 1.300 euro/mp construit + tva, variaţia de preţ fiind în funcţie de nivel.

Oferta promoţională include apartamentele de la parter şi cele fără terasă la preţul de 1300 euro, tva inclus.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional