Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Imobile noi în curtea Mănăstirii de la Buşteni

Fotoreportaj /

Imobile noi în curtea Mănăstirii de la Buşteni

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    În curtea Mănăstirii de la Buşteni se află în construcţie două imobile - unul ce reprezintă extinderea Centrului Social Pastoral "Sfânta Cruce" Caraiman şi unul care va avea funcţiunea de Clădire pentru lumânări, pangar şi spaţii anexe.

    Prima dintre construcţii are ca beneficiar Compania Naţională de Investiţii, proiectantul general fiind societatea comercială Manadelucru SRL, iar antreprenorul general - SC Construcţii Erbaşu SA. Subantreprenorul este compania Vialis Engineering. Autorizaţia de construire a fost emisă în anul 2017, iar termenul de execuţie prevăzut este de 30 de luni.

    În cel de-al doilea imobil investiţia este făcută de Mănăstirea "Înălţarea Sfintei Cruci" Caraiman, proiectul fiind realizat de Fanus Expert, iar lucrările executate de CELAROM.

    Autorizaţia a fost emisă în decembrie anul trecut, iar lucrările au ca termen de execuţie perioada 2024-2026, acestea fiind demarate în luna mai a anului în curs şi urmând să fie finalizate la sfârşitul lui 2026.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional