Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Spaţii mixte în Voluntari

Fotoreportaj /

Spaţii mixte în Voluntari

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    CMA Construct Development investeşte în construirea unui ansamblu de spaţii mixte - comerciale şi de birouri -, în Voluntari, judeţul Ilfov.

    Investiţia se derulează Bd. Voluntari nr. 72 bis şi constă în desfiinţarea construcţiilor existente şi construirea a două corpuri de imobil - C1, cu regimul de înălţime parter şi etaj parţial şi C2, cu parter şi două etaje -, plus amenajările exterioare şi împrejmuirea.

    Conform panoului de şantier, atât proiectul, cât şi lucrările sunt realizate de CMA Construct Development, perioada de realizare a obiectivului de investiţie fiind de 12 luni - din martie 2024 până în martie 2025.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional