Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Materiale

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Dâmboviţa: Infrastructura rutieră, pe primul plan

Bursa Construcţiilor 2 / 2012

Bugetul alocat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa în acest an proiectelor de dezvoltare este semnificativ mai mare decât cel din anul 2011. Dacă anul trecut acesta se ridica la 129,2 milioane lei, în acest an suma aprobată a fost de 182,17 milioane lei.

Gorj: Reabilitarea DJ 675, cel mai mare proiect demarat în 2012

Bursa Construcţiilor 2 / 2012

Infrastructura rutieră este prioritată în programul de investiţii al Consiliului Judeţean Gorj din acest an. Ca urmare, au fost aprobate fonduri de 26,9 milioane lei, din care suma de 13 milioane lei va merge către lucrări de investiţii, iar 13,83 milioane lei vor fi alocate pentru lucrări de reparaţii şi întreţinere drumuri judeţene.

Perspective

Consilier

Spaţiul carosabilPavarea adecvată a platformelor industriale şi a parcurilor logistice

Bursa Construcţiilor 2 / 2012

Cercetarea şi dezvoltarea de produse sustenabile a început să fie principala direcţie a companiilor interesate să dezvolte continuu produse cu un grad sporit de eficienţă, atât energetică şi de resurse, cât şi din punct de vedere al costurilor în exploatare. Pavajele şi dalele prefabricate din beton de la Semmelrock Stein + Design oferă în domeniul carosabil cât şi al celui destinat traficului auto greu multiple soluţii de consolidare a suprafeţelor.

Legea

Companii

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor