Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Teleorman: Modernizarea sistemului de sănătate, prioritatea numărul 1

I.D. Investiţii /

Teleorman: Modernizarea sistemului de sănătate, prioritatea numărul 1
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Consiliul Judeţean Teleorman va continua în acest an proiectele de investiţii demarate în anii trecuţi. Din valoarea totală, de 62,77 milioane lei, a bugetul de investiţii pe anul 2012, cea mai mare sumă şi anume 24,45 milioane lei va fi direcţionată către modernizarea infrastructurii de sănătate. Resurse importante au fost alocate şi pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere - 16,82 milioane lei.

    Licitaţia pentru execuţia lucrărilor la Spitalul Alexandria a fost lansată

    Licitaţia pentru contractarea lucrărilor de execuţie în cadrul proiectului de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria a fost lansată la data de 8 februarie 2012. Contractul prevede lucrări de construcţii şi instalaţii, servicii de achiziţie şi montaj (maşini, utilaje şi instalaţii), pregătirea personalului şi efectuarea probelor şi testelor tehnologice. Lucrările au fost estimate la valoarea de 53,98 milioane lei fără TVA. Ofertele au putut fi depuse până la data de 23 martie 2012.

    În ceea ce priveşte contractul de furnizare echipamente şi dispozitive medicale, acesta a fost atribuit în 28 decembrie 2011 societăţii Tehnoplus Medical, la valoarea de 315.880 lei (TVA inclus). De asemenea, în cadrul proiectului au fost atribuite contractele de promovare şi audit, în timp ce licitaţia pentru contractul de supervizare lucrări a fost anulată.

    Investiţiile de drumuri, finanţate din fonduri europene

    În judeţul Teleorman vor fi implementate mai multe proiecte finanţate din fonduri europene şi de la bugetul de stat. Cel mai relevant dintre acestea prevede crearea unui sistem de management integrat al deşeurilor în judeţ şi este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

    Totodată, din finanţare externă, vor fi reabilitate drumurile: DJ 701 (limita judeţului Dâmboviţa-Graţia-Poeni- Siliştea-Scurtu Mare-Slăveşti- Ciolăneşti- Zâmbreasca-Dobroteşti); DJ 506 (Cervenia-Vităneşti- Băbăiţa); DJ 504 (Cernetu/DJ 506-Alexandria-E 70).

    În acest an Consiliul Judeţean Teleorman doreşte să realizeze şi planul cadastral pentru drumurile judeţene. Pentru contractarea serviciilor de întocmire ale documentului a fost lansată, la data de 21 decembrie 2011, o licitaţie deschisă. Valoarea estimată a contractului este de 3,76 milioane lei fără TVA, durata de implementare fiind de două luni. Perioada pentru depunerea ofertelor s-a încheiat urmând să fie selecţionat câştigătorul.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional