Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Casa Stela

Bursa Construcţiilor 7 / 2012

Proiect inscris in Concursul "Locuinta Sustenabila", proiect Birou Individual de Arhitectura Alexandru Deak

Casa Stela

Bursa Construcţiilor 7 / 2012

Calcul estimativ al costului de constructie.

Casa Mărculescu

Bursa Construcţiilor 7 / 2012

Proiect inscris in Concursul "Locuinta Sustenabila", proiect realizat de S.C. Forum 105 Arhitectura S.R.L.

Casa Mărculescu

Bursa Construcţiilor 7 / 2012

Calcul estimativ al costului de constructie.

Materiale

Preţuri

Finanţare

Fonduri europeneSunt în lucru strategiile regionale pentru etapa 2014 - 2020

Bursa Construcţiilor 7 / 2012

Până la finalul acestui an este de aşteptat să fie conturată o primă variantă a strategiilor regionale de dezvoltare. În perspectiva elaborării Strategiei şi Planului de Dezvoltare Regională pentru perioada 2014 - 2020, începând cu anul 2011 s-a desfăşurat un amplu proces consultativ cu unităţile administrativ-teritoriale din regiune, care a fundamentat analiza socio-economică şi în urma căruia au fost generate fişe-profil statistic ale oraşelor şi judeţelor din regiune. Procesul consultativ continuă acum, la nivel naţional şi regional, în baza Memorandumului semnat în 13 iunie prin care s-au stabilit domeniile de interes pentru România şi structurile parteneriale.

ADR Nord Vest: Toate axele au fost închise

Bursa Construcţiilor 7 / 2012

În Regiunea Nord Vest contractarea proiectelor pe Programul Operaţional Regional se apropie de sfârşit, urmând ca activitatea ADR să fie focalizată pe implementarea contractelor în perioada următoare.

Investiţii

Strategia judeţului Vaslui prevede investiţii mari în drumuri

Bursa Construcţiilor 7 / 2012

Proiectele de perspectivă ale CJ Vaslui sunt grupate în cadrul strategiei pentru perioada 2013 - 2020, ne-a precizat Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui. Unul dintre obiectivele prioritare are în vedere reabilitarea şi modernizarea drumurilor de interes strategic pentru dezvoltarea judeţului. Acesta include 9 tronsoane de drumuri judeţene, cu o lungime cumulată de aproape 300 km. Valoarea investiţiei a fost estimată la 128 milioane de euro şi ar urma să fie implementată până în anul 2020. În paralel, în intervalul 2011 - 2014, CJ Vaslui îşi propune să construiască / reabiliteze centurile ocolitoare ale municipiilor din judeţ. Valoarea investiţiei a fost estimată la 93 milioane de euro.

Perspective

Consilier

Legea

Companii

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor