Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Varianta ocolitoare Suceava: La inaltimea asteptarilor

Bursa Construcţiilor 3 / 2012

Varianta de Olcolire a Municipiului Suceava a constituit solutia de deviere a circulatiei auto din interiorul municipiului, care inregistra niveluri si cote crescande, cu un impact dur asupra vietii locuitorilor, asupra edificiilor, asupra infrastructurii, a configuratiei si rezistentei retelei stradale, la acestea adaugandu-se si poluarea cu bioxid de carbon si cea sonora, ce devin tot mai periculoase pentru comunicatea umana, urbana.

Perspective

Piaţa construcţiilorIBC Focus: Mai multe proiecte pentru utilităţi şi clădiri rezidenţiale private

Bursa Construcţiilor 3 / 2012

De mai bine de 15 luni echipa IBC Focus nu a mai înregistrat un număr atât de mare de şantiere în ţara noastră ca în luna martie a acestui an - aproape 1700. Analiştii IBC Focus remarcă în luna martie numărul mare de investiţii private anunţate - creştere venită în special din sectorul clădirilor rezidenţiale private, a celor industriale şi de utilităţi.

Consilier

Legea

Companii

Infrastructura impulsionează piaţa cimentului şi betoanelor

Bursa Construcţiilor 3 / 2012

Sonia Artinian, director general Lafarge România

Oportunităţile din acest an pentru piaţa materialelor de construcţii şi îndeosebi pentru ciment, beton şi agregate (nisip şi pietriş), vin în principal din proiectele de infrastructură finanţate din fonduri europene.

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor