Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Prahova: Lucrările pentru construcţia Centrului de Afaceri "Lumina Verde" încep în acest an

F.A. Investiţii /

Prahova: Lucrările pentru construcţia Centrului de Afaceri "Lumina Verde" încep în acest an
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Consiliul Judeţean Prahova a stabilit pentru anul 2012 un buget local de investiţii în valoare de 39,34 milioane lei, din care 13,14 milioane lei sunt alocate pentru continuarea lucrărilor începute în anii anteriori, 10,13 milioane lei pentru lucrări noi, iar 16,08 milioane lei pentru alte cheltuieli de investiţii.

    Lucrările de execuţie a drumului DJ 101 I Buda-Nedelea au fost scoase la licitaţie

    Procedura de atribuire prin cerere de oferte a contractului de lucrări aferente proiectului "Modernizare DJ 101 I Buda-Nedelea" a fost lansată la data de 6 februarie 2012, costurile fiind estimate la 9,21 milioane lei. În cadrul proiectului au fost atribuite până la finele lunii aprilie serviciile de proiectare, valoarea contractului s-a ridicat la suma de 157.370 lei, societatea câştigătoare a licitaţiei fiind Drum Design.

    În acest an pentru modernizarea acestui drum a fost alocată din bugetul local al Consiliului Judeţean Prahova suma de 9 milioane lei, din care 8,75 milioane lei pentru lucrări de construcţii şi montaj.

    Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 9,9 milioane lei.

    Localităţile prahovene vor fi racordate la sisteme microzonale de alimentare cu apă

    Nouă localitătâţi din judeţul Prahova vor beneficia în 2012 de lucrări de racordare la două sisteme microzonale de alimentare cu apă. 10 milioane lei au fost alocate în acest an de la bugetul local al Consiliului Judeţean Prahova pentru finanţarea acestor proiecte.

    Contractul de execuţie a sistemului microzonal de alimentare cu apă a comunelor Ceraşu, Drajna, Bătrâni, Starchiojd, Poseşti a fost atribuit în mai 2011 societăţilor Conti, Cast şi Montin. Valoarea lucrărilor de execuţie s-a ridicat la suma de de 16,61 milioane lei. în luna decembrie 2011 a mai fost atribuit în cadrul aceluiaşi proiect un contract de lucrări suplimentare acordat asocierii Rominser-Montin, valoarea acestuia s-a ridicat la 64.860 lei.

    În 2012 proiectul va beneficia de o finanţare de la bugetul local al Consiliului Judeţean Prahova în sumă de 5 milioane lei, valoarea totală a investiţiei fiind evaluată la 21 milioane lei.

    Totodată, Consiliul Judeţean Prahova va realiza un sistem microzonal de alimentare cu apă potabilă a localităţilor Brebu, Aluniş, Vărbilău, Slănic. Valoarea alocarii aferente acestui an pentru implementarea proiectului este de 5 milioane lei, iar valoarea totală actualizată a proiectului de 15,3 milioane lei.

    Proiectul "Centrul de Afaceri Lumina Verde" începe cu stângul

    Licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de execuţie din cadrul proiectului de construcţie a Centrului de Afaceri Multifuncţional "Lumina Verde" a fost lansată la începutul lunii ianuarie, fiind ulterior anulată pentru abateri grave de la prevederile legislative. Valoarea estimată a contractului era de 28,23 milioane lei fără TVA.

    Consilierii Judeţeni au alocat în acest an de la bugetul local suma de 4 milioane lei pentru finanţarea acestei investiţii.

    Proiectul de consolidare a Palatului Culturii din Ploiesti continuă

    Alte 1,5 milioane lei vor fi investite în acest an în proiectul de consolidare a Palatului Culturii din Ploieşti. Investiţia se desfăşoară în mai multe etape valoarea totală a lucrărilor fiind de 16,8 milioane lei. Ultimul contract de suplimentare lucrări a fost semnat cu societatea Proconstruct la începutul lui decembrie 2011, valoarea serviciilor contractate suplimentar ridicându-se la suma de 435.840 lei fără TVA.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional