Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Piaţa construcţiilorAntreprenorii din domeniul construcţiilor rezidenţiale şi nerezidenţiale pierd teren

Bursa Construcţiilor 8 / 2011

Cifra de afaceri totală înregistrată de companiile cu domeniul CAEN 4120 (Lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale) a scăzut constant în ultimii trei ani de la 33,9 miliarde lei în 2008, ajungând la 26,6 miliarede lei în 2010. Scăderi de aceeaşi amploare au înregistrat atât primii 100 de antreprenori de construcţii, cât şi primii 10.

Proiecte

PROIECTELocuinţă unifamilială pe parter şi etaj

Bursa Construcţiilor 8 / 2011

Locuinţa unifamilială prezentată are regimul de înălţime parter plus un etaj şi pod; are acces la toate utilităţile (apă-canal, gaze, electricitate). Este construită pe un teren plat.

PROIECTELocuinţă de vacanţă în zona rurală

Bursa Construcţiilor 8 / 2011

Proiectul propune o locuinţă de vacanţă în zona rurală cu dimensiuni medii. Acest tip de locuinţă rezolvă cerinţele unor oameni iubitori ai naturii ce dispun de resursele corespunzătoare edificării acesteia.

Amenajări

Preţuri

Finanţare

Investiţii

PROIECTE DE INVESTIŢIIInfrastructură urbană: Strada Turnului şi Piaţeta Târgu Peştelui din Sibiu

Bursa Construcţiilor 8 / 2011

La Sibiu a început implementarea proiectului "Modernizare strada Turnului şi Piaţeta Târgu Peştelui", după ce la începutul lunii septembrie a fost semnat contractul de finanţare nerambursabilă prin POR. La jumătatea lunii octombrie se pregăteau documentele pentru ca până la sfârşitul lunii să primească aprobarea Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), iar până la sfârşitul anului să se stabilească deja firma care va executa lucrările.

Perspective

Consilier

Legea

Companii

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor