Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Clădiri de agrementCraiova Water Park - Complex de agrement acvatic în Parcul Tineretului din municipiul Craiova

F.A. Investiţii /

Proiectul "Craiova Water Park - Complex de agrement acvatic în Parcul Tineretului din municipiul Craiova", cel mai mare parc tematic din zonă aştepta, la jumătatea lunii octombrie, aprobările pentru lansarea licitaţiei de atribuire a lucrărilor de execuţie în noiembrie.

Valoarea proiectului este de 86 de milioane de lei, din care 41,19 milioane de lei sunt cofinanţate de la bugetul local şi 30,32 milioane de lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi 14,55 milioane lei de la bugetul de stat.

Perioada de implementare a proiectului este de 37 de luni începând cu data de 10 septembrie 2011. Firma care a realizat proiectul este SC Drum Concept SRL Bucuresti.

Parcul acvatic va cuprinde o parte acoperită şi una neacoperită (70 %), deci va funcţiona şi pe timpul iernii. Acesta va include tobogane, cascade, zone de relaxare şi distracţie, plaje şi terenuri de sport, bazine cu apă amplasate în aer liber, dar şi acoperite, obiecte de mobilier pentru jocul în apa, amenajări peisagistice, spaţii anexă pentru vestiare şi duşuri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional