Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Investiţii în Dubai: Oportunităţi de creştere în zone strategice, cu aeroportul ca punct central

Internaţional /

Investiţii în Dubai: Oportunităţi de creştere în zone strategice, cu aeroportul ca punct central
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Cătălina Scobiola, consultant imobiliar specializat pe piaţa din Dubai, ne-a vorbit despre oportunităţile de investiţie în zona care este în plină dezvoltare. Aceasta a explicat că unul dintre cele mai atractive proiecte este Azizi Venice, situat în partea de sud a oraşului. "Zona este extrem de promiţătoare, datorită faptului că se construieşte cel mai mare aeroport din lume chiar acolo".

    Proiectul Azizi Venice are toate şansele să devină o comunitate modernă şi vibrantă, datorită cererii crescânde pentru proprietăţi de închiriat şi de cumpărat în zonă. "Este o oportunitate de a investi într-un proiect aflat în faza de lansare, ceea ce înseamnă că preţurile sunt cele mai bune de pe piaţă", a explicat consultantul imobiliar. Acest proiect vine cu o gamă variată de tipuri de locuinţe, de la garsoniere la apartamente cu 2 şi 3 camere, iar în viitorul apropiat vor fi lansate şi vile.

    Sursa citată a subliniat că finalizarea aeroportului, preconizată pentru 2026, coincide cu momentul în care şi apartamentele din Azizi Venice vor fi disponibile. "Locuinţele vor fi gata în decembrie 2026, exact când se va finaliza şi aeroportul. Această sincronizare va aduce un flux constant de persoane interesate de locuinţe în zonă", a adăugat aceasta. Localizarea strategică este un avantaj esenţial pentru investitori, având în vedere faptul că noul aeroport va deveni un important punct de tranzit global.

    Preţurile încep de la 150.000 de euro pentru o garsonieră, dar în funcţie de tipul de locuinţă şi de cerinţele clientului, pot ajunge la sume semnificativ mai mari. "Preţul maxim depinde de puterea de cumpărare a clientului, dar flexibilitatea opţiunilor de plată şi diversitatea locuinţelor fac proiectul accesibil pentru o gamă largă de investitori", a explicat aceasta.

    Facilităţile oferite sunt gândite pentru a asigura confortul şi atractivitatea pe termen lung a proiectului. "Pe lângă avantajul imens al proximităţii faţă de aeroport, proiectul include spaţii de joacă pentru copii, mall-uri, spaţii verzi, iar în zonă se construieşte şi Opera din Dubai", a punctat Cătălina Scobiola, evidenţiind că locuinţele sunt ideale atât pentru familii, cât şi pentru investitori.

    Piaţa imobiliară din Dubai continuă să se dezvolte într-un ritm accelerat, iar tendinţele actuale confirmă că preţurile sunt într-o continuă creştere. "Pe harta de dezvoltare emisă de guvern, se arată clar că Dubaiul se extinde spre deşert, ceea ce face din această zonă o investiţie sigură pe termen lung", a afirmat specialistul imobiliar. Investiţiile în acest tip de proiecte oferă nu doar posibilitatea de recuperare a investiţiei, ci şi şansa de a obţine profituri considerabile în anii următori.

    Cu toate acestea, sursa citată avertizează că preţurile vor continua să crească pe măsură ce costurile materialelor şi dezvoltarea oraşului avansează. "Preţurile vor creşte, este inevitabil într-un oraş în plină expansiune ca Dubaiul", a concluzionat ea, subliniind că acum este momentul potrivit pentru investitori să intre pe piaţă şi să beneficieze de oportunităţile oferite de proiectele aflate în dezvoltare.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional