Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Emax Real Estate Dubai vine cu noi oportunităţi de investiţii imobiliare în Zanzibar şi Dubai

Internaţional /

Emax Real Estate Dubai vine cu noi oportunităţi de investiţii imobiliare în Zanzibar şi Dubai
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Emax Real Estate Dubai vine cu noi proiecte pe piaţa imobiliară. An­dreea Popa, reprezentant al Emax Real Estate Dubai, a oferit detalii despre proiectele lor exclusive din Zanzibar, care atrag tot mai mult atenţia investitorilor.

    "Proiectele noastre exclusiviste din Zanzibar sunt poziţionate pe prima linie la Oceanul Indian", ne-a spus Andreea Popa, adău­gând: "Proiectele vor fi operate în circuit hotelier şi vor oferi o gamă largă de facilităţi, inclusiv piscine şi zone de barbecue, toate incluse în preţul de pornire de 239.000 de euro pentru o vilă". Aceasta a adăugat că preţurile variază, unele vile ajungând la 500.000 de euro, în funcţie de locaţie şi facilităţi.

    Valoarea totală a investiţiei în proiectele din Zanzibar se ridică la peste 40 de milioane de euro, sumă care reflectă calitatea şi complexitatea construcţiilor. "Vorbim de aproximativ 40 de milioane de euro, dar suma finală este încă în curs de estimare, deoarece proiectul este în faza de construcţie. O parte din vile vor fi construite direct pe apă, asemănătoare cu cele din Insulele Maldive", a explicat Andreea Popa.

    Din punct de vedere al facilităţilor, Andreea a subliniat că acest complex rezidenţial va include un restaurant cu meniu a la carte, o piscină de 200 de metri pătraţi, o clinică wellness, un spa şi o sală de fitness. "Acest resort trebuie să îndeplinească toate standardele de calitate, deoarece este operat de un lanţ hotelier de 5 stele", a adăugat sursa citată.

    Una dintre caracteristicile proiectelor din Zanzibar şi Dubai reprezintă garanţia randamentului chiriei. "Venim cu chirii garantate contractual, clienţii pot obţine un randament garantat de 10%, atât pentru proiectele din Zanzibar, cât şi pentru cele din Dubai", a declarat Andreea Popa.

    Pentru cei interesaţi să achiziţioneze locuinţe în Zanzibar, procesul de cumpărare este simplificat şi eficientizat, conform sursei citate: "Paşii sunt similari cu cei din Dubai. Dezvoltatorii se ocupă de absolut tot, fără a implica bătăi de cap pentru clientul final. Tot ce trebuie să facă este să plătească o rezervare, apoi se întocmeşte contractul de vânzare-cumpărare, iar demersurile pentru înregistrarea în cartea funciară intră în sarcina dezvoltatorului".

    Referitor la tendinţele pieţei imobiliare, Andreea Popa observă o schimbare clară în comportamentul cumpărătorilor. "Anul 2024 a fost unul prosper pentru multe domenii de activitate şi acest lucru se reflectă şi în bugetele disponibile pentru investiţii imobiliare. Acum se simte că există bani pe piaţă".

    În ceea ce priveşte provocările, Emax Real Estate se concentrează pe pieţele externe, unde situaţia este diferită de cea din România. "Nişa noastră de clienţi este una care îşi permite să cumpere, indiferent de tendinţele pieţei, ceea ce ne protejează de fluctuaţiile şi incertitudinile pieţei imobiliare locale".

    Privind spre viitor, sursa citată ne-a declarat: "Preţurile în locaţii-cheie, cum este Zanzibar, sunt în creştere. Discutăm de o zonă care a început să se dezvolte puternic în ultimii 3-4 ani, cu lanţuri hoteliere mari precum Le Meridian, Four Seasons şi Hilton. Posibilităţile sunt imense, iar preţurile vor continua să crească".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional