Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Satu Mare: Trei ani se va lucra pentru modernizarea drumului Carei

I.D. Investiţii /

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Bugetul de investiţii din acest an al Primăriei Satu Mare se ridică la suma 15 milioane lei, în scădere faţă de anul precedent, potrivit primarului Municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes.

    Şi în acest an infrastructura rutieră este prioritatea planului de investiţii. Proiectele de infrastructură rutieră vor cumula 9 milioane lei. Totodată, vor fi realizate lucrări de reabilitare, extindere, construcţie reţele apă şi canalizare, modernizare reţele termice, modernizare unităţi de învăţământ, modernizare infrastructură de sănătate, construcţie şi consolidare de locuinţe.

    Drumul Carei intră în acest an în lucrări de modernizare

    Mai multe lucrări de reabilitare drumuri sunt programate să demareze în acest an. Cea mai mare investiţie în acest sens vizează modernizarea drumului Carei, în valoare de 5 milioane lei, proiect a cărui implementare se va extinde pe o durată de trei ani.

    Vor începe şi lucrările de construcţie a drumului de ocolire între DN19A şi DJ194, proiect ce se ridică la 3 milioane lei şi pentru care este stabilită o perioadă de implementare de doi ani.

    În 2012 vor începe lucrările reparaţii la două unităţi de învăţământ

    Primăria va derula în acest an un proiect de reparaţii capitale clădiri şcoli care va include Colegiul Naţional Doamna Stanca şi Şcoala cu clasele I-VIII, nr. 10 din Satu Mare. Valoarea investiţiilor se ridică la suma de 2 milioane lei, perioada de implementare fiind de trei ani.

    Proiectele de investiţii ale Primăriei Satu Mare vor beneficia şi de finanţare de la bugetul de stat sau fonduri europene:

    - extindere Parc Cloşca, reamanajare Parc şi B-dul Cloşca în Municipiul Satu Mare (finanţare de la bugetul de stat);

    - reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Ioan Slavici din municipiul Satu Mare - Lucrări de construcţii reabilitarea şi modernizarea clădirilor A şi B, Sala de Sport aferente Colegiului Naţional Ioan Slavici (finanţat din fonduri europene, proiectul se află în faza de execuţie);

    - amenajări la coronamentul digurilor de apărare mal drept, mal stâng al râului Someş între graniţa cu Ungaria şi limita intravilan Satu Mare - tronson Satu Mare Vetiş (finanţat din fonduri europene, proiectul se află în faza de execuţie).

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional