Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ADR Nord Est: Contracte în derulare

F.A. Finanţare /

Modernizarea ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal de Urgenţă din Municipiul Moineşti

Contractul pentru o finanţare nerambursabilă de 3,7 milioane lei a fost semnat în 6 iulie 2009, lucrările fiind prevăzute să fie încheiate într-un an de la semnarea constractului. La jumătatea lunii iunie, lucrările erau realizate în proporţie de 90%.

Primăria Moineşti, beneficiarul contractului, a primit până acum 30% din prefinanţate din cheltuielile eligibile, în două tranşe: 15% în septembrie 2009 şi 15% în februarie 2010. În luna mai, primăria a primit suma aferentă primei cereri de rambursare.

Reabilitare şcolii "Emil Racoviţă", din Municipiul Oneşti

Pentru acest proiect, contractul de finanţare a fost semnat în 15 februarie 2010, lucrările fiind prevăzute să se deruleze pe perioada a 18 luni, din momentul semnării contractului.

La jumătatea lunii iunie se organizau procedurile pentru licitaţiile de achiziţii şi încă nu fuseseră primiţi banii din prefinanţare.

Reabilitarea şi modernizarea Campusului "Tudor Vladimirescu"

Beneficiarul proiectului este Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Contractul a fost semnat în iulie anul trecut, iar la jumătatea lunii iunie anul aces­ta fuseseră lansate procedurile pentru achiziţiile publice. Beneficiarul a primit 15% din prefinanţare. Lucrările sunt prevăzute să se finalizeze în martie 2012.

Centru de sprijin şi asistenţă specializată pentru copii din Municipiul Piatra Neamţ

Contractul de finanţare a fost semnat în august 2009, lucrările urmând să fie finalizate în mai 2011. Proiectul este în implementare, lucrările fiind demarate.

Au fost primite două prefinanţări de câte 15% din valoarea eligibilă, şi o rambursare în valoare de 90.000 lei.

Reabilitarea, modernizarea şi extinderea clădirii destinată "Căminului pentru bătrâni" în Municipiul Roman

Pentru acest proiect contractul de finanţare a fost semnat la 6 aprilie 2010. A fost definitivat proiectul tehnic, a fost realizat studiul de fezabilitate, iar la jumătatea lunii iunie se organizau licitaţiile pentru lucrările de construcţie.

Termenul de finalizare a proiectului este de 15 luni de la data semnării contractului.

Extinderea, dezvoltarea şi echiparea centrului de asistenţă medico - socială Băceşti

Până la jumătatea lunii iunie, acest proiect era realizat în proporţie de 30- 40%. Contractul de finanţare a fost semnat în iunie 2009. Beneficiarul a primit prefinanţările în două tranşe de câte 15% fiecare, în valoare de circa 800.000 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional