Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Tomis Plus" - 50 de vile şi 11 blocuri

F.A. Piaţa Imobiliară /

"Tomis Plus" - 50 de vile şi 11 blocuri

Cartierul rezidenţial "Tomis Plus", însumează peste 50 vile şi peste 420 de apartamente în 37 de blocuri. Întregul confort este asigurat locuitorilor prin suprafeţe generoase, intimitate, asigurarea serviciilor de utilităţi de foarte bună calitate (telefonie, internet, televiziune, gaze etc.), spaţii de joacă pentru copii, spaţii verzi, spaţii comerciale, precum şi pază şi protecţie 24/24 h.

Până la jumătatea lunii iunie era realizată în totalitate infrastructura cartierului. De asemnea etau finalizate toate cele 50 de vile şi un număr de 11 din cele 37 de blocuri ale ansamblului.

La lansarea proiectului termenul de finalizare propus a fost sfârşitul anului 2011 începutul lui 2012. Datorită unor factori de influenţă economico-financiară (cum este criza imobiliara) termenul de finalizare va fi decalat, ne-a spus doamna Suzanne Marinescu, director marketing.

Unităţile locative au suprafeţe generoase, cuprinse între 39 metri pătraţi construiţi şi pot ajunge până la 114 mpc în funcţie de numărul de camere. Proiectul include garsoniere, apartamente de două şi trei camere, dar şi penthouse-uri unde suprafeţele satisfac cerinţele celor mai exigenţi clienţi şi pot ajunge până la 242 mpc, la care se adaugă şi o terasă de peste 97 mpc.

Din cele 420 de apartamente, oferta celor libere este de peste 100.

"În prezent preţurile reduse raportate la apartamentele finisate cu suprafeţe generoase, precum şi la facilităţile oferite de cartierul rezidenţial Tomis Plus ne plasează în piaţă ca având una dintre cele mai bune oferte rezidenţiale", subliniază doamna Marinescu. Domnia sa completează că unul din punctele bune ale stadiului vânzărilor a fost programul "Prima Casă" susţinut de preţurile competitive oferite de Tomis Plus.

Astfel, o garsonieră începe cu preţuri de la 35.000 euro iar un apartament de două camere de la 51.000 euro. Preţurile se pot modifica în funcţie de varianta de finisaje aleasă, precum şi de suprafaţa imobilelor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional