Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Câmpina Residence - un proiect imobiliar cu cerere ridicată şi facilităţi moderne

Locuinţe /

Câmpina Residence - un proiect imobiliar cu cerere ridicată şi facilităţi moderne

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pe piaţa locală din Câmpina, dezvoltatorul imobiliar Yigal Zohara dezvoltă proiectul Câmpina Residence, un ansamblu rezidenţial ce se remarcă prin unicitatea sa într-o zonă în care nu s-a mai construit un bloc de locuinţe de aproape 40 de ani. "Ultimul bloc construit în Câmpina datează din 1985, de atunci nu s-a mai ridicat nimic din cauza lipsei de terenuri disponibile. Zona este dominată de case, ceea ce face din Câmpina Residence un proiect rar şi foarte dorit", a explicat acesta, subliniind potenţialul uriaş de dezvoltare în regiune.

    Proiectul Câmpina Residence include 200 de apartamente ce respectă toate standardele moderne de locuire. "Sloganul nos­tru este "Noul tău stil de viaţă" şi reflectă exact filosofia din spatele acestui proiect. Ansamblul va fi unul cu circuit închis, având pază permanentă şi câteva spaţii comerciale dedicate exclusiv locatarilor", a adăugat dezvoltatorul. Apartamentele sunt gândite pentru a răspunde nevoilor actuale ale cumpărătorilor, oferind spaţii generoase şi finisaje de calitate superioară.

    Valoarea totală a investiţiei în Câmpina Residence se situează între 15 şi 18 milioane de euro, ceea ce reflectă standardele ridicate ale materialelor folosite şi facilităţile oferite. "Investiţia este semnificativă, dar ne dorim să oferim clienţilor noştri locuinţe de top. Calitatea materialelor este la cel mai înalt nivel", a explicat Yigal Zohar.

    Proiectul se va desfăşura în două faze, primele blocuri urmând să fie disponibile pentru locuit în septembrie 2025. În ciuda termenului de finalizare relativ îndepărtat, cererea pentru aceste locuinţe este deja mare. "Cei interesaţi ar trebui să se hotărască rapid, pentru că cererea este ridicată. Urmează paşii standard de achiziţie, iar odată finalizată tranzacţia, locuinţele vor fi gata în prima fază a proiectului", a menţionat dezvoltatorul.

    Din punct de vedere al rentabilităţii, Yigal Zohar prevede un profit anual de 3-4% pentru închirierea apartamentelor, în timp ce investiţiile în achiziţionarea locuinţelor ar putea genera un profit de până la 20% anual. "Perioada de recuperare a investiţiei în cazul închirierii este de cel puţin 15 ani, dar pentru achiziţii profitul este mult mai mare", ne-a spus sursa citată.

    Preţurile locuinţelor din Câmpina Residence variază în funcţie de tipul de apartament. O garsonieră de 40 de metri pătraţi utili porneşte de la 70.000 de euro, în timp ce apartamentele cu două camere, de 70 mp utili, cu două băi şi balcon, sunt ceva mai scumpe, dar oferă spaţiu generos. Penthous-urile, care ajung până la 300.000 de euro, reprezintă vârful ofertei, reflectând luxul şi confortul pe care acest proiect le promite.

    Dezvoltatorul a subliniat faptul că proiectul vine cu facilităţi care cresc semnificativ atractivitatea ansamblului. Locatarii se vor bucura de spaţii comerciale pentru nevoile zilnice, zone verzi şi paza asigurată, ceea ce transformă acest proiect într-o opţiune ideală pentru cei care caută confortul unui cartier modern, în siguranţă.

    Când vine vorba de tendinţele actuale din piaţă, Yigal Zohar subliniază că preţurile materialelor şi ale forţei de muncă continuă să crească, ceea ce face imposibilă scăderea preţurilor locuinţelor în viitorul apropiat. "Totul devine mai scump -materialele, forţa de muncă, iar clienţii sunt mult mai atenţi şi bine informaţi atunci când fac o investiţie imobiliară", a explicat el.

    Cu privire la viitorul pieţei imobiliare, dezvoltatorul consideră că, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung, "preţurile nu vor scădea, dar cumpărătorii sunt mai atenţi la calitatea şi la durabilitatea investiţiei lor, ceea ce ne motivează să oferim proiecte bine gândite, cum este Câmpina Residence".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional