Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Fly Residence Domneşti - case individuale într-un complex rezidenţial exclusivist

Locuinţe /

Fly Residence Domneşti - case individuale într-un complex rezidenţial exclusivist

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Proiectul Fly Residence Domneşti ofertă case individuale, un segment care câştigă din ce în ce mai mult teren în preferinţele cum­părătorilor din Bucureşti şi împrejurimi. Proiectul promite să se diferenţieze pe piaţă prin calitatea superioară a construcţiilor şi a materialelor folosite. "Ne diferenţiem mai ales prin calitatea produsului finit. Oferim locuinţe solide, durabile şi cu finisaje de top", ne-a declarat investitorul Lucian Ene.

    Fly Residence Domneşti se remarcă printr-o ofertă de case individuale spaţioase, fiecare dis­punând de teren propriu. "Avem doar case individuale, fiecare cu o suprafaţă construită de 186 mp şi o suprafaţă utilă de 120 mp. Fiecare locuinţă are patru dormitoare şi este dispusă pe două niveluri, având şi un teren de 420 mp", a explicat acesta. Complexul va fi unul închis, asigurând astfel securitate şi intimitate rezidenţilor, cu acces controlat prin poartă radio cu telecomandă.

    Investiţia totală în proiect este estimată la 3 milioane de euro, mare parte din această sumă fiind dedicată materialelor de calitate şi finisajelor premium. "Este un proiect privat şi recuperarea investiţiei este planificată pe termen lung, între 3 şi 5 ani. Preconizăm că un astfel de produs, de calitate superioară, va atrage clienţi interesaţi de un stil de viaţă mai confortabil şi exclusivist", a adăugat investitorul. Casele vor fi disponibile în patru variante de finisaje, oferind astfel opţiuni variate pentru potenţialii cumpărători.

    Preţurile locuinţelor din Fly Residence Domneşti sunt competitive în raport cu piaţa, oferind un singur preţ final, de 153.000 de euro, pentru casele complet finisate. "Oferim şi variante la roşu, cu preţuri care pornesc de la 98.000 de euro. Astfel, clienţii pot alege dacă doresc să se implice mai mult în finisarea locuinţei sau preferă un produs complet", a menţionat sursa citată.

    Complexul nu se limitează doar la locuinţe, ci include şi facilităţi menite să îmbunătăţească calitatea vieţii rezidenţilor. "Ne dorim să amenajăm un spaţiu de joacă pentru copii, iar zona este una cu multă verdeaţă, oferind un mediu sănătos şi plăcut pentru familii. Toate utilităţile necesare locuirii sunt incluse, lucru care lipseşte din unele dezvoltări din jur", a punc­tat Lucian Ene.

    Acesta observă că, în contextul actual, cumpărătorii sunt tot mai atenţi la detalii şi bine informaţi: "Totul se rezumă la produsul pe care îl oferi şi la echilibrul între preţ şi calitate. Fluctuaţiile există, dar clienţii au devenit mai selectivi şi fac cercetări ample înainte de a lua o decizie".

    Totuşi, provocările pieţei imobiliare nu sunt legate doar de preferinţele cumpărătorilor. "Dificultăţile ţin mai mult de infrastructură şi de birocraţia pentru obţinerea actelor necesare construcţiei", a menţionat investitorul.

    În ceea ce priveşte evoluţia pieţei imobiliare, acesta se arată încrezător că preţurile vor continua să crească. "Nu cred că vom vedea o scădere a preţurilor în viitorul apropiat, mai ales în contextul actual al pieţei imobiliare. După pandemie, mulţi cumpărători s-au reorientat către locuinţe mai mari, în afara oraşului. Tot mai multe persoane doresc să se mute din apartamentele mici din zonele metropolitane la case individuale, în apropierea oraşului", a concluzionat dezvoltatorul.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional