Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Baia Mare - ANL are în program construirea a 200 de locuinţe

F.A. Locuinţe /

Baia Mare - ANL are în program construirea a 200 de locuinţe

Deficitul de locuinţe în Municipiul Baia Mare este, conform datelor primăriei, de 1.506 unităţi locative, dacă sunt luate în considerare cele 290 de cereri pentru apartamente construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe în vederea închirierii şi cele 1.216 cereri pentru locuinţe sociale, câte erau înregistrate la sfârşitul lunii septembrie.

Consiliul Local Baia Mare, prin Serviciului Public Administrarea Patrimoniului Local şi Utilităţi (S.P.A.P.L.U.) administrează 177 de apartamente aflate în Fondul locativ de stat. Acestea au fost construite în perioada 1970 - 1990, iar din punct de vedere tehnico-funcţional şi structural "sunt necorespunzătoare faţă de standardele actuale, fiind situate în blocuri multietajate construite din panouri mari din beton armat cu termoizolaţie necorespunzătoare şi cu suprafeţe utile care nu depăşesc 10-12 mp/persoană", subliniază domnul Călin Coroş, directorul S.P.A.P.L.U.

În anul 2009, sunt în derulare programe de reabilitare şi mansardare a 4 blocuri de locuinţe sociale existente, prin cofinanţate, de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei şi Consiliul Local al Municipiului Baia Mare.

Pe lângă acestea, Agenţia Naţională pentru Locuinţe are în program construirea, în Municipiul Baia Mare, a 200 de locuinţe, Consiliul Local punând la dispoziţia ANL amplasamentele necesare, precizează domnul Coroş.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional