Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Craiova -126 de unităţi ANL la 1.500 de cereri

F.A. Locuinţe /

Deficitul de locuinţe al Municipiului Craiova este de 4.016 unităţi locative, estimează reprezentanţii primăriei. Această valoare a rezultat prin cumularea celor 1.829 de cereri pentru locuinţe sociale, cu cele 1.500 de cereri pentru locuinţe ANL, 400 de cereri de locuinţe pentru persoanele evacuate din casele naţionalizate şi 287 de cereri pentru locuinţe din fondul de stat.

Anul acesta se află în derulare cea de-a treia etapă de construire de locuinţe ANL, etapă în care vor fi construite 100 de unităţi locative pentru tineri şi 26 de unităţi destinate persoanelor evacuate din casele naţionalizate.

În intervalul 2003 - 2004 au mai fost construite 240 de unităţii locative prin ANL şi 5 unităţi locative pentru persoanele evacuate din casele naţionalizate. Ulterior, în anul 2008, s-au construit alte 100 de unităţi locative ANL şi încă 26 de unităţi locative pentru persoanele evacuate, relatează doamna Carmen Licu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Craiova.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional