Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Suceava - Peste 1.000 de cereri pentru 80 de locuinţe ANL finalizate anul acesta

F.A. Locuinţe /

"Avem foarte multe cereri pentru ANL, peste 1.000. În medie vin cam 10 dosare pe zi. Dintre acestea, mai sunt totuşi persoane care nu corespund criteriilor, de exemplu au depăşit vârsta de 35 de ani prevăzută pentru intrarea în program. De asemenea, avem şi în jur de 200 de cereri pentru locuinţe sociale", ne-a declarat doamna Lorena Mureşan, şef Serviciu Evidenţă şi Administrare Imobile de Locuit, în cadrul Primăriei Municipiului Suceava.

Anul acesta se lucrează la 80 de locuinţe ANL, iar anul viitor este aşteptată începerea lucrărilor la alte 80 de unităţi locative. Acestea sunt destinate spre închiriere tinerilor până în 35 de ani. Au mai fost şi 26 de unităţi locative iniţiate prin Ordonanţa nr. 19/1994, dar care nu au mai fost terminate şi le-a preluat tot A.N.L.

Primăria a mai efectuat, din surse proprii, mansardări şi a construit două case sociale a câte 4 apartamente fiecare. De asemenea, se lucrează la alte 40 de unităţi locative destinate persoanelor evacuate din casele retrocedate. Pentru acestea se lucra în luna octombrie la utilităţi, a mai precizat doamna Mureşan.

În Municipiul Suceava construcţia de blocuri a început în anii 1960-1963, în centru şi s-a extins etapizat în anii 1987-1988. Sunt de asemenea şi case de peste 100 de ani. Proprietarii au mai făcut unele lucrări la acestea din surse proprii, relatează doamna Lorena Mureşan.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional