Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Tulcea - Un bloc ANL este aproape finalizat

F.A. Locuinţe /

Primăria Tulcea are multe solicitări pentru locuinţe: "Sunt în jur de 1.800 de cereri pentru locuinţe sociale. Dar, nu avem cum să le onorăm deoarece nu avem de unde, nu dispunem de fonduri în acest scop", subliniază domnul Marius Naum, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Tulcea.

Este aproape finalizat un bloc ANL, dar încă nu poate fi dat în folosinţă deoa-rece se lucrează la utilităţi. În anii trecuţi au fost construite în jur de 200 de apartamente prin ANL, dar acestea au fost predate ca locuinţe sociale.

În prezent, Primăria a demarat un program la nivel local prin care sunt oferite loturi de teren pentru construcţii tinerilor sub 35 de ani, mai spune domnul Naum.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional