Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CEREREA DE LOCUINŢE ÎN ŢARĂPrimăriile sunt copleşite de numărul mare de cereri pentru locuinţe

F.A. Locuinţe /

Numărul de cereri pentru locuinţe depăşeşte 60.000 în cele peste douăzeci de oraşe ale căror primării le-au intervievat reporterii revistei "Bursa Construcţiilor". Este vorba atât de cereri pentru locuinţe construite prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, locuinţe sociale sau locuinţe pentru persoanele evacuate din imobile revendicate de foştii proprietari.

Aceste cereri reprezintă "urgenţele", ca să le numim aşa, pentru că cererea de locuinţe din partea populaţiei cu venituri mici şi medii este substanţial mai mare. Prin urmare, construcţia de locuinţe ieftine, cât mai accesibile marii mase a populaţiei reprezintă o oportunitate în această perioadă de criză.

Citiţi în cele ce urmează opinia autorităţilor locale în ceea ce priveşte necesitatea şi posibilităţile construirii de locuinţe ieftine în oraşele respective.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional