Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

SISTEME DE INVELITORI"Bramac" - o nouă suprafaţă creşte rezistenţa ţiglelor

F.A. Materiale /

Casă realizată cu acoperiş "Bramac"

Casă realizată cu acoperiş "Bramac"

Mircea Dumitru, directorul de vânzări-marketing al "Bramac", ne-a explicat că producţia societăţii include un segment economic (ţigla Natura), standard (precum Donau) şi Premium (cum este ţigla solzi Transilva). Domnia sa consideră că "anul 2008 nu a fost unul atât de fructuos pe cât se anunţa în primele două trimestre, dar am reuşit să creştem cu 23% vânzările în metri pătraţi faţă de 2007." Capacitatea de producţie a fabricii din Sibiu şi posibilităţile de livrare de la acest punct sunt completate în acest an de deschiderea unui depozit logistic în zona Ploieşti, spune domnul Dumitru.

Între noutăţile acestui an se numără noua suprafaţă Protector cu care se consolidează portofoliul de produse Premium (de această suprafaţă beneficiază ţiglele Alpina, Romana, Alpina Clasic şi Transilva), asigurând protecţie îndelungată împotriva: reziduurilor şi a depunerilor de praf; formării de alge şi muşchi; influenţelor generale ale climei; asigură rezistenţa de durată a culorii învelitorii şi protejează împotriva fenomenelor extreme ale naturii, relatează domnul Dumitru.

Domnia sa mai precizează că anul trecut Bramac a lansat panourile solare cu ramă încorporată, iar în 2009 a fost întregit portofoliul cu întreg sistemul solar, care cuprinde: panou solar, boiler, centrală termică pentru încălzirea ulterioară a apei, vas de expansiune, staţie solară şi automatizare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional