Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

SISTEME DE ÎNVELITORI"Coilprofil" - avantajele ţiglei Metigla

F.A. Materiale /

Casă realizată cu acoperiş "Coilprofil"

Casă realizată cu acoperiş "Coilprofil"

Metigla, ţigla metalică de la "Coilprofil", prezintă următoarele avantaje: calitatea materiei prime, consiliere şi panotaj, se execută la comandă la dimensiunile stabilite pentru evitarea pierderilor de material, varietate mare de culori, livrare în maxim trei zile de la comandă şi montaj asigurat prin dealeri autorizaţi, ne spune doamna Laura Mistodinis, directorul executiv al societăţii.

Vorbind despre sistemul pluvial complet Metidro, domnia sa precizează că acest sistem metalic este produs în două variante de dimensiuni: 125mm şi 160mm, respectiv 4 culori: roşu, maro, alb şi gri argintiu.

"Coilprofil", producător de tablă cutată, ţiglă metalică, casete de faţadă şi structurale, profile Z şi C, piese de finisaj şi accesorii, a ajuns la o cifră de afaceri de 40,5 milioane lei la sfârşitul anului 2008, în creştere cu 27% faţă de anul precedent, precizează Laura Mistodinis. La obţinerea cifrei de afaceri, materialele pentru realizarea acoperişului (ţigla metalică şi piesele de finisaj) au o pondere de aproximativ 40%. Doamna Mistodinis spune că societatea şi-a propus menţinerea cifrei de afaceri în 2009 şi o creştere a cotei de piaţă în urma lansării la începutul lunii martie a unui nou produs pentru acoperiş: sistemul pluvial complet Metidro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional