Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Locuinţă unifamilială, cu parter şi mansardă

F.A. Proiecte /

Locuinţă unifamilială, cu parter şi mansardă

Suprafaţa construită parter 76,00 mp

Suprafaţa construită etaj 68,53 mp

Suprafaţa construită desfăşurata 144,53 mp

Suprafaţa utilă parter59,05 mp

Suprafaţa utilă etaj 47,13 mp

Suprafaţa utilă totală106,18 mp

Suprafaţa construită terasă17, 68 mp

Suprafaţa construită balcoane 9,28 mp

Proiectul propune o locuinţă unifamilială cu parter şi mansardă. La intrarea principală se ajunge pe o alee, care se continuă cu o terasă.

Pe aici se accede într-un vestibul de 2,72 mp. Vestibulul permite accesul într-un hol de 12,77 mp. Acesta, la rândul său, este conectat direct cu toate zonele parterului: baia de serviciu, de 2,45 mp, livingul foarte spaţios, de 22,85 mp şi sufrageria de 9,71 mp, bucătăria de 6,89 mp. Bucătăria prezintă şi o cămară de1,62 mp. Livingul şi sufrageria au acces la o terasă generoasă, de 17,68 mp.

Holul comunică şi cu scara internă, care permite accesul la mansardă.

Etajul dispune de două dormitoare, unul de 17,70 mp, celalalt de 12,40 mp, la care se ajunge printr-un hol de legătură. Acestea sunt deservite de două bai, una de 4,27 mp, cealaltă de 6,48 mp. Ambele dormitoare prezintă câte un balcon de 5,56 mp, respectiv 3,72 mp.

Sistem constructiv şi finisaje

Structura de rezistenţă este formată din cadre de beton armat (stâlpi, grinzi, planşeu), iar pereţii exteriori, din BCA în grosime de 30 cm. Şarpanta este din lemn, iar învelitoarea din şindrile bitumi-noase. Compartimentările interioare sunt din BCA şi pereţi de gips-carton. Tâmplăria exterioară este din PVC sau aluminiu cu geam termoizolant, iar cea interioară de lemn. Scara este din lemn.

Finisajele interioare sunt tencuieli clasice sau uscate cu GC + vinarom, la pereţi, cu excepţia băilor şi a bucătăriei. Băile, pe lângă tencuieli clasice sau uscate cu GC + vinarom, sunt placate cu faianţă. Bucătăria prezintă faianţă între corpurile mobilie-rului. Pardoselile vor fi placate cu gresie, cu excep-ţia livingului, sufrageriei, holului de la etaj şi a celor două dormitoare, care vor fi din parchet melaminat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional