Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Valoarea comunicării în construcţii: renume şi clienţi

F.A. Consilier /

Valoarea comunicării în construcţii: renume şi clienţi

www.comunicatedepresa.ro

Comunicarea susţinută asigură notorietate şi creşte încrederea publicului în companie, două elemente care pe termen lung duc la construirea brandului şi atragerea de noi clienţi.

Pentru orice companie şi, în special, pentru companiile a căror activitate este influenţată direct de opinia publică, precum cele care activează în construcţii, este important să existe o comunicare susţinută care să creeze vizibilitate, prezenţă şi să câştige încrederea publicului vizat.

Urmărind creşterea importanţei Internetului în viaţa oamenilor şi influenţa pe care o are în deciziile şi acţiunile acestora, astăzi ştim că aveţi nevoie să fiţi prezenţi online, pentru că publicul se află deja acolo şi aşteaptă să vă găsească.

Cel mai eficient instrument de comunicare online este comunicatul de presa, transmis printr-un site de distribuţie de comunicate de presă. Liderul pe acest segment, www.comunicatedepresa.ro, realizează distribuţia comunicatelor către peste 30.000 persoane, dintre care peste 2.000 jurnalişti şi 9.300 companii.

Prin folosirea www.comunicatedepresa.ro, la un cost de doar 19 euro pentru publicarea şi distributia unui comunicat de presă, companiile obţin expunere mare a comunicatului, prin distribuţie targetată către companiile, utilizatorii şi jurnaliştii abonaţi la trei domenii de interes -aproximativ 12.000 persoane, transmiterea mesajului către potenţiali clienţi, vizibilitate online foarte mare prin găzduirea permanentă pe site, în căutări, prin poziţionarea pe primele poziţii în Google şi în Google News, precum şi monitorizarea distribuţiei din secţiunea Statistici din contul companiei de pe site.

Prin comunicare online susţinută, companiile se asigură că ocupă primele poziţii în căutările publicului şi astfel atrag noi clienţi, noi parteneri şi creează buna reputaţie pentru produsele şi serviciile oferite.

Pentru consultanţă şi stabilirea împreună cu specialiştii www.comunicatedepresa.ro a unui plan pentru comunicarea online, sunaţi la 021.209.56.75, Anca Petrescu, PR Specialist, info@comunicatedepresa.ro

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional