Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Infrastructura de mediuCluj: Contracte semnate de peste 42 de milioane euro

F.A. Investiţii /

Cluj: Contracte semnate de peste 42 de milioane euro

Trei contracte din cadrul proiectului "Sistem de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) în judeţul Cluj" în valoare de peste 41 milioane euro au fost atribuite, înainte ca proiectul să fie aprobat spre finanţare prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

Aplicaţia de finanţare aferentă proiectului a fost transmisă Comisiei Europene spre aprobare, de către Consiliul Judeţean Cluj, la data de 11 martie 2011. La mijlocului lunii mai aplicaţia se afla în curs de evaluare, ne-a precizat domnul Victor Popa, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj.

De asemenea, Consiliul Judeţean Cluj a lansat de la începutul anului anunţurile de intenţie pentru alte patru licitaţii. Alte două licitaţii vor fi lansate în luna iunie 2011.

Construcţia depozitului de deşeuri va costa 32,98 milioane euro

Contractul "Construcţia Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) a fost atribuit asocierii dintre Hidroconstrucţia şi Iridex Group Construcţii. Valoarea contractului se ridică la 32,98 milioane euro.

Contractul pentru "Asistenţă Tehnică pentru sprijin managerial în implementarea proiectului SMID din Judeţul Cluj" a fost atribuit Asocierii KVB Economic Filiala Cluj şi Bloom România. Valoarea totală a contractului este de 375.540 euro.

De asemenea, a fost atribuit către societatea Tahal Consulting contractul "Asistenţă tehnică pentru Supervizarea contractelor de lucrări aferente SMID din Judeţul Cluj". Aceste servicii se ridică la valoarea de 936.200 euro.

Licitaţia pentru construcţia staţiilor de transfer urmează să fie lansată

În luna martie a acestui an au fost publicate anunţurile de intenţie pentru următoarele contracte:

- "Construcţia a trei staţii de transfer", în va­loare de 5,6 mi­lioane euro;

- "Închi­derea şi eco­logizarea de­pozitelor de deşeuri urbane neconforme din Judeţul Cluj", estimat la valoarea de 12,47 milioane euro;

- "Echipamente pentru depozitul de deşeuri", contract evaluat la suma de 1 milion euro;

- "Echipamente pentru colectarea deşeurilor", estimat la suma de 3,58 milioane euro.

Două licitaţii vor fi lansate în luna iunie

Totodată, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii primăriei, până la sfârşitul lunii mai urma să fie lansată licitaţia pentru "Construcţia drumurilor de acces la CMID şi la staţiile de transfer", contract în valoare de 632.000 euro.

În luna iunie este programată lansarea licitaţiilor pentru contractele de "Consultare cu privire la Serviciile publice de conştientizare pentru CMID" (estimat la valoarea de 375.000 euro) şi pentru contractul de audit al proiectului (estimat la suma de 42.770 euro).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional