Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Proiecte cu finanţare europeanăBraşov: Contract de 17,7 milioane lei pentru execuţie pasaj rutier

F.A. Investiţii /

Primăria Municipiului Braşov implementează prin Programul Operaţional Regional (POR) proiectul "Pasaj rutier calea ferată - Strada Independenţei", inclus în lista prioritară a Planului Integrat de Dezvoltare pentru Polul de Creştere Braşov. Licitaţia pentru execuţie urma să aibă loc în data de 20 mai 2011. Valoare contractului a fost estimată la 17,68 milioane lei, fără TVA, potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov.

De asemenea, urma să aibă loc în data de 25 mai procedura de achiziţie publică pentru consultanţă de specialitate, cu o valoare estimată de 175.400 lei, iar în data de 3 iunie pentru servicii de consultanţă pentru managementul proiectului, cu o valoare estimată la 111.000 lei, fără TVA. La mijlocul lunii mai urma să fie demarată şi procedura de achiziţie a serviciilor de audit pentru implementarea proiectului.

Proiectul presupune construcţia unui pasaj rutier suprateran prin care se va realiza traversarea CF 300 (pe ruta Braşov - Sighişoara), în extremitatea vestică a Străzii Independenţei. Lungimea totală a lucrării este de aproximativ 670 m (inclusiv rampe de acces şi racorduri). Construcţia pasajului suprateran cu două benzi de circulaţie vine în completarea arterei rutiere ce va fi realizată în interiorul Zonei Economice Coresi (proiect înscris de asemenea în Lista prioritară a Planului Integrat de Dezvoltare pentru Polul de Creştere Braşov).

Valoarea totală a proiectului este de 25,46 milioane lei, cu TVA inclus. Finanţarea nerambursabilă este de aproape 18,58 milioane lei, fără TVA, au mai spus reprezentanţii Primăriei Braşov.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional