Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

AQUILO - Convectori PURMO cu montaj în pardoseală

F.A. Materiale /

Diversitatea gamei de produse "Purmo" este unul dintre elementele care face din compania "Rettig România" un nume redutabil în piaţa sistemelor de încălzire.

Printre produsele cu care "Purmo" se diferenţiază în domeniul soluţiilor de încălzire moderne şi eficiente se numără şi convectorii cu montaj în pardoseală, cu ventilator şi fără, sisteme completate de grilele şi accesoriile care contribuie esenţial la estetica şi la performanţele lor tehnice.

Atât printre specialişti, cât şi printre consumatorii finali, convectorii cu montaj în pardoseală se bucură de interes crescând, beneficiile aduse confortului termic şi ambianţei spaţiului interior jus-tificând din plin o astfel de alegere.

Convectorii cu montaj în pardoseală Aquilo sunt destinaţi încălzirii încăperilor. Sunt compuşi dintr-un schimbător de căldură din cupru şi aluminiu, vopsit standard în culoarea neagră, montat într-o casetă zincată şi vopsită standard tot în culoarea neagră.

AQUILO FMK (fără ventilator)

În partea superioară, convectorul este prevăzut cu o grilă transversală sau longitudinală, realizată din lemn sau metal. Racordarea convectorului la instalaţie se face prin două racorduri cu filet interior G 1/2 ", atât din partea dreaptă, cât şi din partea stângă.

Aquilo FMT (cu ventilator)

Convectorii Aquilo FMT sunt echipaţi cu ventilatoare interioare tangenţiale într-un număr proporţional cu lungimea schimbătorului, asigurând o putere termică sporită, fiind alimentate cu tensiune de 12 V şi montate în casetă, lângă schimbător.

În partea superioară, convectorul este prevăzut cu o grila transversală sau longitudinala, realizata din lemn sau metal.

Aquilo FPT (construcţie solidă şi putere mărită, cu ventilator)

Convectorii Aquilo FPT sunt echipaţi cu ventilatoare cu construcţie solidă în număr proporţional cu lungimea schimbătorului - acestea asigură o putere termică sporită în comparaţie cu Aquilo FMT. Ventilatoarele sunt alimentate la tensiunea de 12 V şi sunt montate în caseta, lângă schimbător.

În partea superioară, convectorul este prevăzut cu o grilă transversală sau longitudinală, realizată din lemn sau metal.

Produsele "Purmo" sunt o dovadă a faptului că orice soluţie de încălzire trebuie să combine în mod ideal utilul cu frumosul, eficienţa cu designul modern. Convectorii prin pardoseală reprezintă pentru orice spaţiu interior contemporan o soluţie de încălzire foarte potrivită, reuşind să optimizeze performanţele termice şi expresia estetică a spaţiului, asigurând astfel o ambianţă plăcută încăperilor. Adaptabili atât locuinţelor, cât şi spaţiilor publice şi a celor de birouri, convectorii prin pardoseală compun faţa nevăzută a unui aspect impecabil al spaţiului interior, asigurându-i acestuia o acoperire eficientă în ceea ce priveşte încălzirea şi un confort deplin.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional