Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

INFRASTRUCTURA RUTIERĂCluj: 720 km de drum vor fi modernizaţi până în 2012

F.A. Investiţii /

Cluj: 720 km de drum vor fi modernizaţi până în 2012

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat procedura de licitaţie pentru proiectul de modernizarea a 718,275 km de drumuri judeţene, lucrări în valoare totală de 824,46 milioane lei, fără TVA.

Ofertantul declarat câştigător pentru toate cele şapte loturi, cuprinse în proiect, este Asocierea SC Midanne Invest Grup SRL, SC Panpetrol Com SRL, SC Specialist Consulting SRL, SC Proiect Bucureşti Grup Consultanţă Imobiliară SA, SC Simarc SA, SC I&C Transilvania Constructii SRL, SC Coratim SRL. "Este cel mai important proiect de infrastructură a judeţului Cluj derulat în ultimii 20 de ani", consideră domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Consiliul Judeţean Cluj continuă în acest an şi proiecte demarate în anii trecuţi finanţate din fonduri europene.

Un proiect important de acest fel este "Reabilitarea drumului Ciucea-Crasna- Vîrşolţ", implementat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj. Valoarea totală a proiec­tului este de 85,63 mi­lioane lei. Cea mai mare parte din acest proiect îi revine Consiliului Judeţean Sălaj, Consiliul Judeţean Cluj are de realizat doar 18-20 km, potrivit domnului Victor Popa, purtător de cuvânt în cadrul Consiliului Judeţean Cluj.

De asemenea, Consiliul Judeţean va continua să preia drumuri comunale în vederea reabilitării şi modernizării acestora acolo unde autorităţile locale nu dispun de fonduri în acest sens.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional