Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALComacchio: Un nume de referinţă pentru automatizarea şi siguranţa operaţiilor de foraj

F.A. Companii /

Comacchio: Un nume de referinţă pentru automatizarea şi siguranţa operaţiilor de foraj

Firma Comacchio, înfiinţată în 1986 de fraţii Renzo, Pasqualino şi Patrizio, s-a dezvoltat sub o conducere familiară în următorii 25 ani şi a ajuns astăzi un nume de prestigiu în industria italiană.

La împlinirea a 25 de ani de activitate, Comacchio se prezintă ca o structură industrială modernă, cu 60 de angajaţi, cu hale industriale de peste 10000 metri pătraţi, cu diverse centre de execuţie, dotate cu cele mai moderne maşini unelte cu control numeric de ultimă generaţie şi un imobil de 1400 mp care găzduieşte birourile administrative, tehnice şi comerciale.

Activitatea firmei a fost concentrată iniţial pe piaţa italiană, până în 1997 când prima foreză vândută pe piaţa suedeză deschide un nou capitol comercial. Din acest moment cererea pe piaţa europeană şi mondială a fost în continuă creştere până la atingerea cotei de export de 80% din numărul de maşini produse.

Firma COMACCHIO S.R.L. are în momentul de faţă o reţea comercială de agenţi şi distribuitori care garantează furnizarea de maşini şi asistenţă tehnică tuturor clienţilor la scară mondială, în Europa, America, Asia şi Australia.

De la începuturile sale, COMACCHIO s-a concentrat pe calitatea produsului final investind în mod continuu în cercetare şi dezvoltare, fapt care i-a permis să introducă pe piaţă o serie de inovaţii tehnologice care au modificat profund modul de lucru în şantier şi astfel numele COMACCHIO a devenit un nume de referinţă în ceea ce priveşte automatizarea şi siguranţa operaţiilor de foraj.

Firma COMACCHIO deţine un consistent număr de brevete dintre care menţionăm pe cel cu privire la încărcarea automată a prăjinilor şi a tuburilor de protecţie de la MC 900GT.

COMACHHIO S.R.L. se distinge prin extraordinara varietate a gamei de maşini propuse pe piaţă. În 25 de ani au fost lansate peste 25 de modele diferite de foreze, fie pe şenile, fie pe camion, proiectate special pentru exigenţele de forare de mic şi mediu diametru, modele care de cele mai multe ori s-au născut din colaborarea directă dintre constructorul de foreze şi utilizatorul final.

Un exemplu grăitor este impozanta maşină MC 3000 varianta CFA, creată şi produsă de COMACCHIO pentru firma româno- italiană "Injectoforaj". Maşina de forat are un mare succes de piaţă, putând executa foraje cu diametrul de până la 900 mm în sistemul CFA, sistem care are ca avantaj principal randamentul foarte ridicat.

Ultima maşina "născută" la COMACCHIO este MC 602, foreza care poate executa lucrări ce necesită maşini foarte puternice, în spaţii foarte restrânse - maşina este "modulară" şi poate fi asamblată. Este dotată cu un mast telescopic care variază de la un minim de 950 mm la 2100 mm, putând utiliza astfel prăjini de foraj de toate dimensiunile.

Vă invităm să vizitaţi site-ul COMACCHIO www.comacchio-industries.it sau site-ul agentului său pentru România www.injectoforaj.ro (office@injectoforaj.ro, tel. 0721840654). Sediul agenţiei este în comuna Berceni, judeţul Ilfov unde sunt prezenţi tehnicieni italieni instruiţi în fabrică şi tehnicieni cu variate experienţe de şantier în Elveţia, Italia, Spania şi Bulgaria.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional