Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INVESTIŢII SĂNĂTATEMureş: Contractul pentru reabilitarea Spitalului Judeţean Mureş a fost semnat

F.A. Investiţii /

Un nou contract de finanţare prin Axa 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.1 a Programului Operaţional Regional (POR)a fost semnat la data de 17 iunie 2011 între Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), orgranismul intermediar pentru POR, şi Consiliul Judeţean Mureş, beneficiarul fondurilor.

Printr-un proiect în valoare de 11,26 milioane lei va fi modernizat şi dotat ambulatoriul Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

Finanţarea nerambursabilă alocată prin POR se ridică la 8,68 milioane lei.

"Acesta este cel de-al cincilea proiect contractat la nivelul Regiunii Centru pentru finanţarea unui ambulatoriu de spital, celelalte fiind localizate în judeţele Alba, Sibiu şi Harghita. Prin fondurile contractate până în prezent, de peste 3,5 milioane euro, vom reuşi să implementăm proiecte de reabilitare şi dotare cel puţin pentru o parte din infrastructura de sănătate din Regiunea Centru", ne-a declarat domnul Simion Creţu, director general ADR Centru.

Cele 18 cabinete medicale de specialitate vor fi grupate în două locaţii. 12 cabinete vor funcţiona în imobilul situat în Bd. 1 Decembrie 1918 şi şase în locaţia din str. Gheorghe Marinescu, nr.1. De asemenea, pe parcursul celor 21 de luni de implementare se vor efectua lucrări de modernizare a clădirilor din cele două locaţii, de introducere a utilităţilor generale şi specifice unor unităţi moderne, precum şi achiziţionarea de echipamente şi de mobilier.

Acest proiect urmăreşte extinderea gamei de servicii medicale oferite publicului larg, prin crearea unor servicii noi, ridicarea nivelului calitativ al actului medical, prin dotarea şi modenizarea cu aparatură şi mobilier şi, în acelaşi timp, reducerea numărului de pacienţi redirecţionaţi către alte unităţi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional