Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INVESTIŢII SĂNĂTATEDolj: Contractul pentru execuţia lucrărilor la Spitalul Clinic Judeţean Craiova, scos la licitaţie a doua oară

F.A. Investiţii /

Licitaţia pentru lucrările de execuţie din cadrul proiectului "Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova" urmează să fie relansată în perioada următoare. Documentaţia necesară contractării lucrărilor, estimate la valoarea de 18 milioane lei, se afla la începutul lunii iunie în pregătire, ne-a precizat domnul Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj (CJ Dolj).

Contractul de execuţie a fost iniţial scos la licitaţie în data de 17 august 2010, însă procedura de achiziţie a fost anulată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice la data de 15 aprilie 2011, toate ofertele depuse fiind considerate inacceptabile sau neconforme.

CJ Dolj, beneficiarul proiectului, mai are în derulare în cadrul proiectului de reabilitare a Spitalului Judeţean Craiova o procedură de achiziţie publică în vederea atribuirii contractului de audit. Anunţul de participare la licitaţie a fost lansat pe sistemul electronic de achiziţii publice la data de 20 iunie 2011. Oferetele pot fi depuse în cadrul licitaţiei deschise lansate de CJ Dolj până la data de 14 iulie 2011. Contractul urmează să fie semnat pe o perioadă de 12 luni şi este evaluat la suma de 286.760 lei fără TVA.

35 milioane lei - investiţii în spitalul de la Craiova

Investiţia în Spitalul Judeţean de la Craiova se va ridica la suma totală de 34,5 milioane lei. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR), Axa prioritară 3. Contractul de finanţare a fost semnat între Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest , organismul intermediar pentru POR, şi CJ Dolj la data de 15 aprilie 2010, potrivit domnului Ion Prioteasa.

Pentru acest proiect a fost acordată o finanţare de 27,87 milioane lei, din care fondurile europene se ridică la suma de 24,18 milioane lei, iar fondurile din bugetul de stat la 3,7 milioane lei. CJ Dolj va contribui la acest proiect cu suma de 568.900 lei.

Până la începutul lunii iunie CJ Craiova primise, spre finanţarea proiectului, contravaloarea primei cereri de prefinanţare, anume 4,267 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional