Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

PROIECTE FINANŢATE CU FONDURI EUROPENESânnicolau Mare: Contract de execuţie de 57,7 milioane lei - în licitaţie

F.A. Investiţii /

Sânnicolau Mare: Contract de execuţie de 57,7 milioane lei - în licitaţie

Licitaţia pentru atribuirea contractului de execuţie aferent proiectului de modernizare şi reabilitare a infrastructurii urbane a oraşului Sânnicolau Mare a fost lansată în data de 3 iunie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Valoarea estimată a contractului este de 57,70 milioane lei fără TVA.

Data limită stabilită pentru depunerea proiectelor este 18 iulie 2011, urmând ca ofertele să fie deschise în data de 19 iulie.

Anunţul de participare la licitaţie pentru contractul de execuţie fusese iniţial publicat pe SEAP în data de 1 aprilie 2011, însă licitaţia a fost anulată datorită contestaţiilor formulate privind criteriul de atribuire.

De asemenea, conform declaraţiilor făcute de reprezentanţii primăriei la mijlocul lunii iunie, urma ca până la finele lui iunie 2011 să fie lansată licitaţia pentru atribuirea contractului de dirigenţie şantier. Valoarea acestuia a fost estimată la 24.000 lei.

Singurul contract atribuit în cadrul proiectului era, la jumătatea lunii iunie, cel de publicitate. Contractul a fost adjudecat în luna martie 2011 de către societatea Waldpress Agency din Timişoara. Costurile aferente serviciilor de publicitate fiind de 1760,8 lei.

Valoarea totală a proiectului "Modernizarea şi reabilitarea infra­structurii urbane a oraşului Sânnicolau Mare prin realizarea de drumuri orăşeneşti şi trotuare, sisteme de gestionare a apelor pluviale de suprafaţă, modernizare parcuri" este de 83,64 milioane lei. Din această sumă finanţarea acordată din fonduri europene se ridică la 52,67 milioane lei. Proiectul a fost aprobat spre finanţare prin Programul Operaţional Regional, Axa Prioritară 1: "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", domeniul major de intervenţie 1.1. "Planuri integrate de dezvoltare urbană".

Bugetul naţional va contribui la proiect cu suma de 11,57 milioane lei. De asemenea, beneficiarul proiectului, Primăria Oraşului Sânnicolau Mare va contribui cu 1,3 milioane de lei pentru realizarea obiectivelor din cadrul proiectului.

Până la mijlocul lunii iunie beneficiarului îi fusese virată pentru finanţarea proiectului suma de 9,83 milioane lei, reprezentând avans lucrare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional