Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

MARI INVESTITORIGenesis Development: Două imobile vor fi livrate în acest an

F.A. Investiţii /

Genesis Development: Două imobile vor fi livrate în acest an

Unul dintre cei mai importanţi proprietari de birouri din România, Genesis Development deţine un total de 130.000 mp şi două complexuri în Bucureşti: West Gate, situat în Militari, şi Novo Park, situat în Pipera. De asemenea, are în dezvoltare cinci proiecte imobiliare, patru de birouri şi unul rezidenţial.

Valoarea investiţiilor derulate se ridică la 35 de milioane de euro. Anul acesta, compania va livra clădirea B1 din cadrul ansamblului West Gate Studios. Imobilul va avea 275 de apartamente destinate închirierii pentru studenţi şi tineri profesionişti. Acestea se adaugă celor 375 de apartamente şi garsoniere finalizate cu doi ani în urmă şi având aceeaşi destinaţie.

În luna noiembrie a acestui an va fi livrată şi clădirea G din cadrul complexului de birouri Novo Park, din Pipera, în urma unei investiţii de aproximativ 15 milioane de euro. În total, complexul cuprinde şapte clădiri de birouri, pe o suprafaţă de peste 70.000 mp. Clădirea G va fi închiriată în întregime de către Unicredit Business Partner.

Domnul Rob Stewart, preşedinte Genesis Development, ne-a declarat: "Continuăm dezvoltarea proiectelor în cadrul celor două complexuri de business, urmând strategia pe care am avut-o şi până acum, aceea de a livra spaţii de birouri de clasa A împreună cu o serie de facilităţi la cele mai înalte standarde pentru chiriaşi, la preţuri competitive. Această strategie constantă şi corectă pe o piaţă imobiliară încă în faza de dezvoltare şi care a trecut prin multe schimbări, s-a dovedit una potrivită atât în perioada de boom, cât şi în cea de recesiune şi aduce rezultate pe termen lung. Datorită faptului că am livrat întotdeauna proiecte de calitate, ne-am menţinut chiriaşii pe timp de criză şi chiar am reuşit să ne extindem prin noi contracte, iar rezultatele sunt îmbucurătoare".

Compania a finalizat o tranzacţie de închiriere cu UniCredit pentru o clădire de patru etaje, reprezentand 10.000 mp, în complexul de birouri Novo Park din Pipera, aceasta fiind de altfel cea mai mare tranzacţie de închiriere de la începutul anului 2011 până în luna iunie. Mixul de chiriaşi al celor două parcuri de birouri include sediile centrale şi birouri de opraţiuni ale unor companii multinaţionale precum: Kraft, Procter & Gamble, Hewlett-Packard, Infineon, Garanti Group, Ringier, Raiffeisen, ITC, Networks/Luxoft, Yokogawa, Siemens, Ericsson, Dacia - Renault, Citibank, Alpha Bank, Accenture, WNS, Panasonic, Volvo Financial, Bit Defender, AbcRO, Veolia Water si Eurest/Compass Group.

Compania deţine şi West Gate Studios, primul cămin privat de aparta­mente, care se adresează studenţilor şi tinerilor profesionişti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional