Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

INVESTIŢII AEROPORTURIAeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa - "Aurel Vlaicu"

F.A. Investiţii /

Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa - "Aurel Vlaicu"

În 2011 va demara reabilitarea corpului C

În cursul anului curent va fi demarat la Aeroportul Internaţional Băneasa - "Aurel Vlaicu" (AIBB) proiectul de investiţii "Reabilitare corp C, sistematizare exterioară, reor­ganizare punct control acces, împrejmuire". În prezent CN "Aeroporturi Bucureşti" are în curs de elaborare documentaţia aferentă. Lucrarea va fi finanţată din surse proprii, precizează reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (n.r. Acţionarul majoritar al CN "Aeroporturi Bucureşti").

Potrivit aceloraşi surse, CN "Aeroporturi Bucureşti" are în curs de elaborare un nou program de dezvoltare a acestui aeroport, întrucât HG nr. 329/2002 privind aprobarea Programului strategic de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare la AIBB pentru perioada 2002 - 2010 şi-a încetat practic aplicabilitatea începând cu anul 2011.

"Strategia generală a companiei este de a transforma acest aeroport într-un . În acest sens, se va urmări transferarea treptată a traficului regulat pe AIHCB şi dezvoltarea pe AIBB de facilităţi dedicate aviaţiei de business şi aviaţiei generale", explică reprezentanţii MTI.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional