Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Casa VerdeBrăila: A fost aprobat proiectul pentru dotarea cu instalaţii solare a două spitale

F.A. Investiţii /

Consiliul Judetean Brăila a depus anul trecut la Administratia Fondului pentru Mediu (AFM), cererea de finanţare cu proiectul "Instalaţie solară pentru prepararea apei calde menajere, în cadrul Spitalului de obstretică - ginecologie şi Spitalului Judeţean de Urgenţă - Pavilioanele A şi B.

Valoarea totală a proiectului este de 4,5 milioane lei, din care AFM a aprobat o finanţare de aproape 3,4 milioane lei. Contribuţia Consiliului Judeţean Brăila la proiect este de 899,38 mii lei.

Proiectul a fost aprobat dar nu a fost organizată procedura de achiziţie publică, deoarece încă nu s-a semnat contractul de finanţare.

Investiţia pentru fiecare spital în parte se va realiza în opt luni, ne-a spus Nicu Filote, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Brăila.

Obiectivul proiectului este îmbunătăţirea calităţii arerului, apei şi solului, prin reducerea gradului de poluare cauzată de arderea lemnului şi a combustibililor fosili utilizaţi pentru producerea energiei termice.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional